Juniorit

FC Interissä ollaan enemmän yhdessä

FC Interin tavoitteena on olla nyt ja tulevaisuudessa yksi Suomen johtavia junioriseuroja. Seuran toiminta-ajatuksena on tukea pelaajia kehittymään nuorten maajoukkueisiin, maan pääsarjaan sekä ammattilaiseksi kansainvälisille kentille. Toiminta tähtää huippu-urheilijaksi kasvamiseen ja sen ehdoilla tapahtuvaan toimintaan. FC Interissä jokainen saa harrastaa jalkapalloa omalla tasollaan aikuisikään asti.

FC Inter on vahva kasvattajaseura, jonka juniorit toimivat läheisessä yhteistyössä edustusjoukkueen kanssa. Seuran tavoitteena on saada vuosittain vähintään yksi uusi oman seuran kasvatti nousemaan seuran miesten edustusjoukkueeseen ja vakiinnuttamaan paikkansa pelaavassa kokoonpanossa.

Seuralla on oma, vahva identiteetti, joka perustuu seuran yhteiseen arvopohjaan ja yhteisöllisyyteen. Yhteisöllisyyden tukijalkana on oma koti, Veritas Stadion, ja sen ympärillä tapahtuvat toiminnot. FC Interin kilpatoiminnassa pelaajia kehitetään urheilijoina yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti, unohtamatta kasvatuksellista otetta. Seuran ja joukkueiden ilmapiiri on turvallinen, iloinen ja kehittävä. Seurassa kasvetaan voittajaksi. Jokaisesta pelaajasta pidetään huolta ja välitetään.

Seuran identiteetti ja arvot

 

Pelaajapolku Veikkausliiga-joukkueeseen

Joukkue on pelaajalle tärkeä kasvualusta. FC Interissä pelaaja saa mahdollisuuden harrastaa ja kehittyä oman tasoisessa ryhmässä. Pelaajan on kuitenkin helppo vaihtaa ryhmää seuran sisällä tarpeen mukaan joko saman ikäluokan sisällä tai siirtymällä eri ikäluokkaan.

FC Interin pelaajapolku tarjoaa lapselle ja nuorelle mahdollisuuden kehittyä jalkapallossa niin hyväksi kuin omat taidot ja halu edellyttävät. Seuran tavoite on sytyttää elinikäinen rakkaus jalkapalloon. Veikkausliiga-joukkueeseen johtavan pelaajapolun lisäksi seura tarjoaa pelaajapolut eritasoisiin aikuissarjoihin.

Pelaajakehitys FC Interissä

 

Osaavat valmentajat

Junioriedustusjoukkueiden valmennuksesta vastaavat korkeasti koulutetut huippuosaajat, joiden johdolla valmennuksen tasoa ja vaikuttavuutta kehitetään jatkuvasti. Ikäluokkien päivittäisessä valmennustyössä osaavat valmentajat löytyvät kaikista ikäluokista. Ammattimaisesti toimivien päätoimisten ja oto-valmentajien ansiosta FC Inter voi tarjota kohtuullisin kustannuksin laadukasta toimintaa suurelle joukolle jalkapallosta kiinnostuneille lapsia ja nuoria.

Valmentajakehitys FC Interissä

 

Harrastamisen tulee olla mahdollista kaikille

Seurassa pidetään huolta ja välitetään jokaisesta pelaajasta. Harrastamisen ei tule olla etuoikeus vaan mahdollisuus jokaiselle lapselle ja perheelle. Seurassa tarkastellaan vuosittain keinoja kausimaksujen pitämiseksi mahdollisimman kohtuullisina. Seuralla on myös erilaisia tukipalveluita pelaajien ja perheiden avustamiseksi.

FC Interin tukirahastosta tuetaan heikoimmassa taloudellisessa asemassa olevien lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta. Rahasto jakaa vuosittain haettavien stipendien kautta avustusta seuran junioreille, joiden perheillä on vaikeuksia harrastusmaksujen kanssa. FC Interin tukirahastoon voivat tehdä lahjoituksia yritykset ja yksityishenkilöt. Lahjoitukset käytetään lyhentämättömänä vuosittaisiin stipendeihin taloudellista tukea tarvitsevien junioreiden hyväksi.

FC Interin tukirahasto

 

Loukkaantumiset hoidetaan nopeasti

Kaiken harjoittelun lähtökohtana on loukkaantumisten ennaltaehkäisy. Jos jotakin kuitenkin sattuu, on pelaajilla nopea ja helppo pääsy kattavaan hoitoon.

FC Interin virallisena sairaalana toimii Pihlajalinna. 

Seuran kautta otetun AON:in jalkapallovakuutuksen kanssa asioidessa asiakas maksaa omavastuun ja ensimmäisen käynnin itse, jonka jälkeen käytössä on suoralaskutusmalli.

Seura suosittelee lämpimästi Pihlajalinnan palveluiden käyttöä.

Yhteistyössä