VISIONAMME ON OLLA TALOUDELLISESTI MENESTYVÄ, YHTEISKUNNALLISESTI VAIKUTTAVA SEURAYHTEISÖ.

Taloudellisen omavaraisuuden tavoittelun ohitse olemme yhteiskunnallisesti vaikuttava seurayhteisö, jonka menestys perustuu yhteisön ihmisten kehittymiseen ja toisten tukemiseen.

InterActionin kautta laajennamme seura- ja lajiyhteisöä, sekä innostamme lapsia ja nuoria liikunnallisuuteen sekä terveisiin elämäntapoihin ja arvoihin.

InterActionin tavoitteena on olla yhteiskunnallisesti merkittävä ohjelmakokonaisuus Varsinais-Suomessa, ja samalla yhteiskuntavastuullisen toiminnan esikuva ja positiivinen haaste muille seuroille.
InterAction-ohjelmat ovat nyt ja tulevaisuudessa merkittävä osa Interin seuratoimintaa. Ohjelmien myötä pystymme tarttumaan ja vaikuttamaan yhteiskunnallisiin epäkohtiin, sekä kantamaan oman vastuumme yhteiskunnan kehittämisessä.

“Selkeä missio on oleellisen tärkeää, jotta pystymme vaatimaan itseltämme ja toisiltamme sitä mitä tarvitaan ollaksemme paras versio Interistä jokaisella toimintamme osa-alueella
–  FC Inter Ry:n puheenjohtaja Julius Håkans.

Mahdollistamme liikkumisen parhaissa olosuhteissa

Tavoitteenamme on olla nyt ja tulevaisuudessa yksi laadullisesti Suomen johtavia junioriseuroja. Pidämme huolta ja välitämme jokaisesta pelaajasta. Harrastamisen ei tule olla etuoikeus vaan mahdollisuus jokaiselle lapselle ja perheelle. Avustamme tukea tarvitsevia perheitä tukipalvelujen kautta. Meillä jokainen saa harrastaa jalkapalloa omalla tasollaan aikuisikään asti, ja laajennamme toimintaamme tyttö- ja naisjalkapalloon ikäluokka kerrallaan. Toimintamme antaa valmiudet huippu-urheilijaksi kasvamiseen ja sen ehdoilla tapahtuvaan toimintaan.

Edustusjoukkue toimii esikuvana junioreille

Edustusjoukkueemme tehtävä on toimia esikuvana ja innostajana seuran omille junioreille, sekä laajemmin koko Varsinais-Suomelle. Edustusjoukkueen runko rakentuu kehityshaluisista pelaajista, jota täydennetään pelipaikkakohtaisilla täsmähankinnoilla. Tavoitteena on pelata säännöllisesti europaikoista, sekä rakentaa joukkueen kehityskaari kohti mestaruustaistelun haastajan roolia. Rakennamme yhtenäisen pelaajakehitysjärjestelmän ammattilaiksi tähtääville nuorille, jonka kautta seuraamme ja johdamme pelaajien kehittymistä.

”Mielestämme olemme onnistuneet tavoitteessamme siinä kohtaa, kun jokainen Inter-perheen jäsen voi tuntea ylpeyttä edustusjoukkueen tekemisestä”
– FC Inter Oy:n puheenjohtaja Nikolas Håkans.

Kurkotamme rohkeasti korkealle

Koko organisaatiossamme tavoitellaan rohkeasti uusien tavoitteiden saavuttamista. Kehitämme henkilöstön osaamista, roolitusta ja yhteistyötä asettamalla seuran toimintaan kunnianhimoisia, vuosittain vaihtuvia tavoitteita. Julkistamme tavoitteemme koko seurayhteisölle, koska uskomme että positiivinen julkinen paine, ja rohkeus asettaa tavoitteita ajavat meitä parempiin suorituksiin.

Seurayhteisömme mahdollistaa yhteiskunnallisesti arvokkaan toiminnan.

Seuraamme vapaaehtoisten toimihenkilöiden määrää ja tyytyväisyyttä vuosittain, ja osallistamme heidät mukaan seuran toiminnan kehittämiseen.

Kaikkea toimintaamme ohjaavat seuran yhteiset arvot.

Sivu päivitetty 24.03.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit