Perhe- ja eskarifutis 17.8.-26.10.2024

Turku Energia Areena

FC Inter järjestää perhe- ja eskarifutista kymmenen kerran jaksoina keväisin ja syksyisin.  Jalkapallokerhot pidetään Kupittaalla Turku Energia Areenan lämmitetyllä tekonurmella samanaikaisesti.

Seuraava jakso järjestetään 17.8.-26.10.2024 (lukuun ottamatta 5.10.) lauantaiaamupäivisin klo 10-11 Turku Energia Areenan tekonurmella.

Perhefutis on suunnattu 2-5 -vuotiaille tytöille ja pojille sekä heidän seurassaan tulevalle aikuiselle. Perhefutiksen tarkoitus on liikuttaa tutussa ja turvallisessa ympäristössä perheen pienimpiä, lisätä lapsen ja aikuisen yhdessä tekemistä, lisätä liikunnallisia elämäntapoja sekä tutustuttaa lajiin. Aikaisempaa kokemusta jalkapallosta ei tarvita niin lapselta kuin aikuiseltakaan.

Eskarifutis on jo hieman haasteellisempaa, harjoitukset ovat lajinomaisempia ja lapsi pärjää harjoituksissa jo itsenäisesti. Eskarifutis on tarkoitettu noin 5-7 -vuotiaille tytöille ja pojille.

Kaikki tekeminen on hauskaa, turvallista ja tuo iloa ja positiivisuutta!

Perhe- ja eskarifutiksen hinta on alkaen 95 €, joka sisältää ohjauskerrat sekä korttelipelipassin ja vakuutusturvan lapselle. Lisämaksusta on mahdollista tilata osallistujille Interin treenipaidat.

Perhe- ja eskarifutista järjestetään eri ohjaajien toimesta samanaikaisesti  Turku Energia Areenan kentällä, jotta omien taitojensa ja tuntemustensa mukaan lapsen on mahdollista halutessaan siirtyä ryhmästä toiseen.

Ilmoittaudu täältä: perhe- ja eskarifutikseen ilmoittautuminen

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Sivu päivitetty 13.06.2024

Uutiset aiheesta

Pääyhteistyökumppanit