TERVETULOA MUKAAN INTERIN JUNIORITOIMINTAAN

INTOHIMOINEN
KANSAINVÄLINEN
AVOIN
ITSEVARMA

INTERISSÄ OLLAAN ENEMMÄN YHDESSÄ

FC Inter on vahva kasvattajaseura, jonka juniorit toimivat läheisessä yhteistyössä edustusjoukkueen kanssa. Seuran tavoitteena on saada vuosittain vähintään yksi uusi oman seuran kasvatti nousemaan seuran miesten edustusjoukkueeseen ja vakiinnuttamaan paikkansa pelaavassa kokoonpanossa. Seuralla on oma, vahva identiteetti, joka perustuu seuran yhteiseen arvopohjaan ja yhteisöllisyyteen. Yhteisöllisyyden tukijalkana on oma koti, Veritas Stadion, ja sen ympärillä tapahtuvat toiminnot. FC Interin kilpatoiminnassa pelaajia kehitetään urheilijoina yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti, unohtamatta kasvatuksellista otetta. Seuran ja joukkueiden ilmapiiri on turvallinen, iloinen ja kehittävä. Seurassa kasvetaan voittajaksi. Jokaisesta pelaajasta pidetään huolta ja välitetään.

Pelaajaksi

FC Interin pelaajapolku tarjoaa lapselle ja nuorelle mahdollisuuden kehittyä jalkapallossa niin hyväksi kuin omat taidot ja halu edellyttävät. Seuran tavoite on sytyttää elinikäinen rakkaus jalkapalloon. Veikkausliiga-joukkueeseen johtavan pelaajapolun lisäksi seura tarjoaa pelaajapolut eritasoisiin aikuissarjoihin.

Pelaajaksi Interiin

Valmentajaksi

Junioriedustusjoukkueiden valmennuksesta vastaavat korkeasti koulutetut huippuosaajat, joiden johdolla valmennuksen tasoa ja vaikuttavuutta kehitetään jatkuvasti. Ikäluokkien päivittäisessä valmennustyössä osaavat valmentajat löytyvät kaikista ikäluokista. Ammattimaisesti toimivien päätoimisten ja oto-valmentajien ansiosta FC Inter voi tarjota kohtuullisin kustannuksin laadukasta toimintaa suurelle joukolle jalkapallosta kiinnostuneille lapsia ja nuoria.

Valmentajaksi

UUTISET

Katso lisää uutisia

TAPAHTUMAT

Syksyn tyttöfutiskerho 17.8.-26.10.2024

Turku Energia Areena

Lisätiedot

Perhe- ja eskarifutis 17.8.-26.10.2024

Turku Energia Areena

Lisätiedot

Inter Cup 2024

Turku

Lisätiedot
Katso kaikki tapahtumat

Seurakäsikirja

Tutustu Interin seurakäsikirjan kautta seuran toimintamalleihin, tietopankkiin sekä seuratoiminnan eri roolien ohjeistuksiin.

Lue lisää

Käynnissä oleva kausi

Mahdollisiin kysymyksiin joukkueiden kauden 2023 organisoitumisesta vastaavat myös seuran valmennuspäälliköt ja tyttötoiminnan koordinaattori: Jani Mäenpää
Huippu-ja nuorisourheiluvaiheen valmennuspäällikkö (11v11)
jani.maenpaa@fcinter.fi / p. 0400-412202 Olli Juusela
Lapsiurheiluvaiheen valmennuspäällikkö (8v8/5v5)
olli.juusela@fcinter.fi / p. 040-6791522 Ilona Anttonen
Tyttötoiminnan koordinaattori
ilona.anttonen@fcinter.fi / p. 040-9307820

VALMENTAJAKOULUTUS

Interin valmentaja on motivoitunut kehittämään itseään ja hänen kanssaan käydään vuosittaiset kehityskeskustelut sekä sovitaan henkilökohtainen koulutussuunnitelma. Lähde mukaan!

Valmentajaksi

PERHE- JA ESKARIFUTIS

Lähde mukaan 6.4. käynnistyvään Perhe- ja Eskarifutikseen!

Lue lisää

TYTTÖFUTIS

Lähde mukaan 6.4. käynnistyvään kevään tyttöfutiskerhoon!

Lue lisää

Pelaajapolku veikkausliigaan / Interakatemia

FC Interin tavoitteena on olla nyt ja tulevaisuudessa yksi Suomen johtavia junioriseuroja. Seuran toiminta-ajatuksena on tukea pelaajia kehittymään nuorten maajoukkueisiin, maan pääsarjaan sekä ammattilaiseksi kansainvälisille kentille. Toiminta tähtää huippu-urheilijaksi kasvamiseen ja sen ehdoilla tapahtuvaan toimintaan. FC Interissä jokainen saa harrastaa jalkapalloa omalla tasollaan aikuisikään asti.

Lue lisää

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit