Playmakers

UEFA Playmakers -ohjelman kautta FC Inter tarjoaa tytöille hauskan, turvallisen ja tarinallisen keinon ottaa ensi askelia jalkapallon parissa. Harjoitukset on tarkoitettu 5-8-vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

Seuraava Playmakers-harjoitusjakso järjestetään 1.4.-3.6.2023 lauantaiaamupäivisin klo 11-12 Kupittaalla, Interin lämmitetyllä tekonurmikentällä Turku Energia Areenalla. Tällä kertaa seikkailemaan lähdetään Disneyn Frozen tarinoiden siivittämänä.

 

Playmakers -harjoituksissa keskitytään liikunnallisten, sosiaalisten sekä jalkapalloilullisten taitojen harjoitteluun. Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen jalkapallon joukkuetoimintaan.

Playmakers-harjoituksissa pääset mukaan koulutettujen valmentajien luomaan turvalliseen ja kannustavaan ympäristöön. Ohjelmassa erityishuomio kiinnitetään tyttöjä liikunnan pariin innostavaan ohjaustapaan.

Mukaan tarvitset iloista mieltä ja liikunnalliset varusteet sekä oman nimikoidun vesipullon.

Jakson hinta on 50 € sisältäen korttelipelipassin, vakuutuksen, Interin jäsenyyden jäsenkirjeineen sekä ohjauskerrat.

Harjoituksiin pääset ilmoittautumaan lähiaikoina sivuille ilmestyvän linkin kautta. Täytä lapsen yhteystiedot lomakkeella ja maksa osallistumismaksusi, niin vahvistat osallistumisesi Playmakers -harjoituksiin. Lapsen korttelipelipassia ja vakuutusturvan hankkimista varten tarvitsemme myös lapsen syntymäajan ja kotiosoitteen. Ilmoitathan saman perheen sisarukset erillisillä ilmoittautumisilla, kiitos.

Ilmoittaudu Playmakers-harjoitusjaksolle

Tervetuloa mukaan Interin tyttöfutikseen!

Lisätiedot:
eveliina.hulkkonen@fcinter.fi