Katsojille

Futis on parasta paikan päällä

IRTOLIPUNMYYNTI

Liput ovat myynnissä edullisemmin ennakkoon ennen pelipäivää Tiketin myyntipisteissä sekä verkkokaupan kautta. Stadionin lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ottelun alkua. Stadionin lipunmyynnissä käytössä vain korttimaksut.

Huom! Kun haluat varmistaa itsellesi tietyn paikan pääkatsomosta, osta liput ennakkoon Tiketistä!

Lippujen hinnat 

PÄÄKATSOMO
Portilta tai pelipäivänä Tiketistä / ennakkoon tiketistä*
PÄÄTYKATSOMO
Portilta tai pelipäivänä Tiketistä / ennakkoon tiketistä*
Aikuiset 20 € / 15 € 12 € / 10 €
Opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt, työttömät 15€ / 10 € 10 € / 8 €
Nuoret (12-17 -vuotiaat) 10 € / 8 € 8 € / 6 €
Lapset (alle 12-vuotiaat) 8 € / 6 € 6 € /4 €

Sylissä istuvat pienet lapset eivät tarvitse omaa lippua.

*Ennakkoliput myynnissä alennettuun hintaan ottelua edeltävän päivän klo 23.59 saakka. Tämän jälkeen Tiketistä ostettavat liput ovat saman hintaisia kun portilta ostettavat.

S-Etukortilla 2 € alennus ennakkolipuista Tiketin myyntipisteissä.

Osta liput

Palloliiton vapaakorttilaisille on varattu ohjeistuksen mukainen määrä lippuja, jotka ovat lunastettavissa lipunmyynnin infoluukulta ennen ottelua.

Stadionin lipunmyyntipiste sijaitsee hiekkakentän ja Blomberginaukion parkkipaikan välissä.

SEURAAVA KOTIOTTELU:

FC Inter – SJK la 7.10. klo 15.00

Otteluisäntänä 

 

Osta liput

Saapuminen otteluun

Lauantaina 7.10. ottelupäivänä Kupittaalla on jälleen paljon tapahtumia, jotka aiheuttavat muutoksia ajojärjestelyihin Kupittaalla. Rajupaja Areenan ja Veritas Stadionin Länsipäädyn välissä sijaitseva tie on suljettuna lauantaina. Kulku stadionille ainoastaan Kupittaanpuiston ja Blomberginaukion puolelta. Parkkipaikkoja löytyy Blomberginaukiolta ja pääkatsomon takana sijaitsevalta hiekkakentältä.

Veritas Stadion sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella ja stadionille on helppo saapua niin kävellen, pyörällä, bussilla kuin autollakin. Turun seudun joukkoliikenteen tarkemmat liikennetiedot osoitteessa www.foli.fi. Stadionin yhteydessä Blomberginaukiolla on runsaasti Turun kaupungin paikoitustilaa, joka on maksullista ainoastaan arkisin klo 17.00 saakka. Lisäksi pääkatsomon takana oleva hiekkakenttä on varattu pysäköinnille otteluiden yhteydessä, alkaen kaksi tuntia ennen ottelun alkua.

Katsomoiden sisäänkäynnit avataan tuntia ennen ottelun alkua. Pääkatsomon sisäänkäynnit sijaitsevat katsomon takana sekä Blomberginaukion että Uudenmaankadun puolella. Itäpäädyn sisäänkäynti sijaitsee katsomon Kupittaanpuiston puoleisessa päässä. Sisäänkäynti Länsipäätyyn tapahtuu Olympiakatsomon puoleisesta päästä.

Lippujen tarkistus ja turvatarkastus vievät jonkin verran aikaa, joten suosittelemme saapumaan hyvissä ajoin stadionille.

VIP-sisäänkäynti aitioihin, Top Flooriin ja VIP-ravintolaan on Liikuntapalvelukeskuksen ovella Blomberginaukion puolella. VIP-ravintola ja VIP-sisäänkäynti aukeavat jo 75 minuuttia ennen ottelun alkua.

Ravintolapalvelut

2. kerroksen kioskista löytyy herkullinen uutuus! Kioskista on saatavilla meheviä pizzapaloja suoraan stadionin uudesta pizzauunista 6 euron kappalehintaan.

Kioskipalvelut stadionilla löytyvät pääkatsomon 2. kerroksesta. Itä- ja Länsipäädyissä palvelevat omat kioskit. Derby Sports bar palvelee pääkatsomon 3. kerroksen jäähallin puoleisessa päädyssä, kulku sisäkautta 2. kerroksen kautta.

Olympiakatsomon ollessa auki, Itäpäädyn kioskit palvelevat myös Olympiakatsomon katsojia.

 

 

Top Floor (4. krs)

Top Floor Lounge tarjoaa astetta paremmat paikat nauttia ottelusta. Ottelua voit seurata joko sisätiloissa tai ulkona aitiokatsomossa ja Top Floorin oma baari palvelee koko ottelutapahtuman ajan.

Osta liput Top Floor Loungeen 

VIP-ravintola

Stadionin 3. kerroksessa sijaitseva VIP-ravintola aukeaa 75 minuuttia ennen ottelun alkua. VIP-lippuihin sisältyy ruokailu ennen ottelun alkua sekä tauon jälkiruokatarjoilu. VIP-ravintolassa kuulet myös pelin ennakkotunnelmat ja haastattelut.

Tavallisen kausikortin tai ottelulipun ostaja voi ostaa itselleen erillisenä VIP-ruokailun 28,50 euron hintaan Tiketistä.’

VIP-haastattelussa 7.10. Inter- SJK-ottelussa on tällä kaudella Veikkausliigadebyyttinsä tehnyt Interin puolustaja Valentin Purosalo.

Osta VIP-liput tästä

Lapsille

Ennen ottelun alkua Turku Energia Areenalla liikutaan Perheiden liikuntamaailmassa klo 12.30-14.30. Lue lisää tästä. 

Pääkatsomon 2. kerroksessa on lasten Puuha-areena, jossa on erilaista puuhaa perheen pienimmille ennen ottelun alkua ja tauon aikana. Puuha-areenan puoleisessa päädyssä on myös lastenhoitohuone, sekä miesten ja naisten vessoissa lapsille korokkeet.

Fanituotemyynti

Fanituotteita myydään Interin kotiotteluiden yhteydessä stadionin 2. kerroksessa kioskipalveluiden kanssa samalla tiskillä. Tarjolla on valikoima otteluihin sopivia fanituotteita.

Käsiohjelmat

Otteluiden käsiohjelmat löytyvät verkosta, nettisivujen linkistä tästä. QR-koodit verkossa olevaan käsiohjelmaan löytyy myös katsomolohkojen sisäänkäynneiltä. Paperisia versioita käsiohjelmista on saatavilla sisäänkäyntien yhteydessä rajattu määrä.

Jälkipelit

Jälkipelit järjestetään Derby Sports Barissa, eli pubissa, pääkatsomon 3. kerroksessa noin 15 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Jälkipeleissä haastatellaan ennakkoon ilmoitettua pelaajaa ottelun jälkeisistä fiiliksistä. Kaikkien katsomolohkojen katsojat ovat tervetulleita jälkipeleihin, eli myös päätykatsomoiden lipuilla, tervetuloa!

Jälkipeleissä 7.10. Inter- SJK-ottelun jälkeen on Interin puolustaja Juho Hyvärinen.

Esteettömät paikat stadionilla

Esteettömät katsomopaikat sijaitsevat pääkatsomon E- ja F-lohkojen välillä tasanteella, johon pääsee F-lohkon sisäänkäynnistä. Interin kotiotteluissa saattaja pääsee ilmaiseksi otteluun samalla lipulla. Esteettömille paikoille kulku tapahtuu stadionin kulmalta VIP-sisäänkäynnin luota, mistä pääsee hissillä toiseen kerrokseen. Inva-wc löytyy F-lohkon sisäänkäynnin vierestä.

Liput Inva-paikoille Tiketistä 

Päätykatsomoiden saniteettitilat

Itäpäädyn katsojat käyttävät Olympiakatsomon saniteettitiloja. Länsipäädyssä on käytössä omat saniteettitilat.

 

Katsomolohkot:

Päätykatsomo ”Itäpääty”

Otteluiden tunnelman ydin, kiihkeä kannattajapääty Inter-henkisille jalkapallon ystäville. Päätykatsomo jaetaan otteluissa kahteen osaan: osa katsomosta toimii K18 -anniskelukatsomona (Olympian puoleinen osa päätyä), ja toinen osa ikärajattomana nuorten ja perheiden kannattajakatsomona (Veritaksen puoleinen osa päätyä). Lohkojen tarkka rajaus ja koko määritetään tarkemmin kauden aikana kysynnän mukaan. Päätykatsomoon myydään paikattomia lippuja, ja merkittävä osa päädyn katsojista tulee seisomaan otteluissa. Muissa kuin loppuunmyydyissä otteluissa, myös pääkatsomon pääsylipulla on mahdollisuus siirtyä päätykatsomoon.

Itäpäätyyn pääsee myös pääkatsomon kausikorteilla ja lipuilla, jos katsomoa ei ole loppuunmyyty.

Pääkatsomon katsomolohkot

F-katsomo/Airfi-junnukatsomo: Interin junioreiden ja toimihenkilöiden seurakatsomo. Katsomoon ei myydä kausikortteja tai irtolippuja, vaan se on varattu seurakorttilaisille. 

E-katsomo: perhekatsomo. Katsomossa tulee olemaan erityisen paljon lapsiperheitä, sillä se on nimetty katsomo Interin yhteistyöseurojen perheiden kausikortti- ja lipputarjouksille.

C- ja D-katsomot: paras näkymä kentälle keskiviivan molemmin puolin. Katsomoiden yläosissa on VIP-katsojille varattuja katsomopaikkoja. Joukkueiden vaihtopenkit ovat siirtyneet Olympian puolelta Veritaksen puolelle, joten katsomolohkojen alimmilta riveiltä voi olla rajoitettu näkymä.

B-katsomo: kaikille avoin anniskelukatsomo katsomolohkon yläosassa.

A-katsomo: Katsomon yläosassa anniskelualue/ kannattajaryhmä Ultraboyzin aktiivinen istumakatsomo. Vieraskannattajaryhmät sijoitetaan A-lohkon alaosaan tai Länsipäätyyn.

Lauantaina 7.10. Inter- SJK-ottelussa vieraskannattajat on sijoitettu Länsipäädyn P-lohkoon.

A-ja B-lohkojen rajattu yläosa terassin alla on on anniskelukatsomoaluetta. Tämä mahdollistaa kolmannen kerroksen pubista ostettujen juomien viemisen katsomoon. Itäpäädyssä tulostaulun puoleinen puolisko on anniskelukatsomoa. Anniskelukatsomoiden alueelle on myynnissä ainoastaan aikuisten lippuja, sillä alue on K18.

Olympiakatsomo:

Kaikille avoin katsomo. Avataan myyntiin suuren yleisömäärän otteluissa.

Länsipääty: kattamaton katsomo. Vieraskannattajaryhmät ohjataan Länsipäädyn omaan katsomolohkoon tai A-lohkon alaosaan. Muut Länsipäädyn katsomolohkot avataan suuren yleisömäärän ottelutapahtumiin. Länsipäädyssä on omat wc-tilat ja kioskipalvelut.

Lauantaina 7.10. Inter – SJK-ottelussa vieraskannattajat on sijoitettu Länsipäädyn P-lohkoon.

 

Osta liput

 

Tilaa FC Interin kannattajakirje