Katsojille

Futis on parasta paikan päällä

Kauden 2021 katsojainfo päivittyy sivuille lähempänä kauden alkua.

Palvelut stadionilla

Stadionin ovet avataan pääsääntöisesti tuntia ennen ottelun alkua. Ottelukohtaisen avaamisajan voit tarkistaa ottelun katsojainfosta uutiset-välilehden alta. Stadionin 3. kerroksen pubissa on ottelukohtaista ohjelmaa ovien avaamisesta alkaen. Stadionin toisessa kerroksessa on myynnissä pikaruokaa sekä kylmiä ja kuumia juomia sekä mietoja alkoholijuomia. Ennen ottelun alkua stadionin 3. kerroksessa on tarjolla matsiruokaa alkaen tuntia ennen pelin alkua. Junior Cafe stadionin ulkopuolella (Uudenmaankadun puoleisessa päässä) on avoinna koko pelipäivän. Ottelun jälkipelit puidaan noin 15 minuuttia pelin päättymisen jälkeen 3.kerroksen pubissa, missä paikalla on edustusjoukkueen pelaaja kertomassa matsin jälkitunnelmat.

Anniskelukatsomo

A- ja B-lohkojen sisäänkäyntien välinen rajattu katsomoalue on anniskelualuetta. Tämä mahdollistaa kolmannen kerroksen Derby Pubista ostettujen juomien viemisen katsomoon. Anniskelukatsomon alueelle on myynnissä ainoastaan aikuisten lippuja, sillä alue on K18.

Kannattajakatsomot

FC Interin kannattajakatsomo sijaitsee pääkatsomon A-lohkon laidassa, anniskelukatsomon vieressä. Lähtökohtaisesti vieraskannattajille on varattu Olympiakatsomon O-lohko.

Seurakorttikatsomo

Seurassa nähdään tärkeänä myös lapsiperheiden, lasten ja nuorten viihtyvyys Veikkausliiga-otteluiden aikana. Tätä silmällä pitäen seuran omien junioreille on varattu tilaa F-lohkosta, joka toimii ns. seurakorttikatsomona.

Olympiakatsomo

Kaudella 2020 Olympiakatsomo avataan erikseen sovittaviin otteluihin. Niissä otteluissa, joissa Olympiakatsomo on avoinna, pääsee myös pääkatsomon kausikorteilla Olympiakatsomon puolelle vapaille paikoille.

Pyörätuolipaikat

Pääkatsomon E- ja F-lohkojen välillä on pyörätuolilla kulkeville asiakkaille tasanne, johon pääsee F-lohkon sisäänkäynnistä. FC Interin kotiotteluissa saattaja pääsee ilmaiseksi otteluun samalla lipulla. Pyörätuolipaikoille kulku tapahtuu stadionin kulmalta VIP-/aitiosisäänkäynnin luota, mistä pääsee hissillä toiseen kerrokseen.

VIP-ravintola

Stadionin 3. kerroksen Ravintola Olé palvelee FC Interin kotiotteluissa VIP-asiakkaita. VIP-ravintolassa syöt ja juot ennen ottelun alkua sekä seuraat peliä katsomon parhailta paikoilta, lämmitetyiltä ja pehmustetuilta penkeiltä. VIP-ravintola aukeaa 75 minuuttia ennen ottelun alkua. VIP-liput 88 €/kpl (sis. alv 24 %).

 

Paikoitus

Veritas Stadionin yhteydessä on maksutonta paikoitustilaa. Huomioithan, että osa paikoista on kiekkopaikkoja. Ottelutapahtumien yhteydessä stadionin viereinen hiekkakenttä on varattu parkkialueeksi VIP- ja aitioasiakkaille.

Inter Shop

Inter Shop palvelee Interin kotiotteluiden yhteydessä stadionin 2. kerroksessa. Fanituotekaupasta löydät laajan valikoiman Interin kannatustuotteita sekä ottelukohtaisia tarjouksia, jotka ovat voimassa vain stadionin Inter Shopissa.

 

Tilaa FC Interin kannattajakirje