Yrityksille

Aitiot

Veritas Stadionin ylimmässä kerroksessa on 23 aitiota, joista on ylivoimainen näkymä kentälle ja kätevä kulkuyhteys stadionin ravintolapalveluiden ääreen. Aitiot ovat käytettävissä sekä otteluiden yhteydessä että niiden ulkopuolella.

Tilaisuuksien ja kokouspäivien järjestäminen aitioissa on joustavaa. Saatte tarvittaessa aition käyttöönne jo pelipäivän aamuna. Päivän kruunaa erinomainen ruoka ja viihdyttävä matsi. Aitiovierailla on käytössään myös ilmainen paikoitusalue. Aitiovuokraan on yhdistettävissä VIP-aitiolippu, jolla seurue ruokailee ennen ottelua stadionin VIP-ravintolassa.

10 henkilön aitio 350 € + alv 24 %
22 henkilön aitio 800 € + alv 24 %

Aitioliput 10 €/hlö
VIP-aitioliput 50 €/hlö (sisältää VIP-ruokailun)


VIP-Club

Inter VIP-Club -jäsenyys tarjoaa täyden palvelun pelinautinnon. VIP-clubilaisena sinulle on varattu lämmitetty ja pehmustettu istuin parhaassa Club-katsomossa. Tunti ennen ottelua aukeavassa VIP-Clubissa kuulet myös pelin ennakkotunnelmat ja haastattelut. VIP-lippuusi sisältyy myös ennen ottelua nautittava stadionin oman keittiön valmistama buffet-ateria sekä kaksi juomaa. Puoliajalla on kahvitarjoilu.
Tunnelmallinen ja rauhallinen VIP-Club on hyvä paikka B2B-tilaisuuksille ja -tapaamisille – tai vain futiksesta nauttimiseen parhaissa mahdollisissa puitteissa.

VIP-kausikortti 980 € + alv 24%
VIP-lippu 88 € (sis. alv 24%)


Tule FC Interin yhteistyökumppaniksi

FC Inter on luonut varsinaissuomalaiselle harraste- ja kilpajalkapallolle korkeatasoiset puitteet. Tasokkaan edustusjoukkuetoiminnan lisäksi FC Inter mahdollistaa vuosittain lähes 500 lapsen ja nuoren laadukkaan jalkapalloharrastuksen. Suomen kärkeä olevan junioritoiminnan myötä Interillä onkin viime vuosina ollut Veikkausliigaseuroista eniten omia junioreita edustusjoukkueensa kokoonpanossa.

FC Interin edustus- ja junioritoiminnan mahdollistavat seuran yhteistyökumppanit. Interin yhteistyökumppanina hyödynnät Inter-perheen etuja haluamallasi tavalla. Muun muassa omat kummipelaajat, laita- ja digimainokset Veritas Stadionilla, kumppaniverkoston edut, lippupaketit ja stadionin aitiot ovat yhteistyökumppaniemme käytössä.

Jokaisen tuki merkitsee, tule mukaan tekemään varsinaissuomalaisista jalkapallolupauksista todellisia tähtiä!


Ota yhteyttä

Jyrki Hongisto
p. 0400 158 384
jyrki.hongisto@fcinter.fi