Vuoden ensimmäiset pisteet kotiin Liigacupin avausottelusta

FC Inter aloitti kauden 2024 Liigacupin lauantai-iltapäivän ottelulla FC Lahtea vastaan. Veritas Stadionilla pelattu ottelu päättyi lopulta Interin 3-2-voittolukemiin.

Inter aloitti ottelun vahvasti ja ensimmäisellä puoliajalla vierasjoukkue vaikutti aseettomalta. Inter siirtyi 1-0-johtoon 13. peliminuutilla Darren Smithin maalilla. Maalin alusti oikealta laidalta juossut Matias Tamminen. Inter tuplasi johtonsa puolen tunnin kohdalla Smithin rangaistuspotkumaalilla. Rankkaritilanteessa pallo pomppi alueen sisäpuolella olleelle Timo Stavitskille, joka kaadettiin sääntöjen vastaisesti. Vielä ennen taukoa Axel Kouame teki ensimmäisen maalinsa edustusjoukkueessa Bismark Ampofon syötöstä.

Toisen puoliajan alkaessa 3-0-lukemista peli vaikutti katsomoon jo jokseenkin ratkenneelta, mutta vierasjoukkue oli asiasta eri mieltä. Samuel Pasanen laukoi lukemiksi 3-1 reilun tunnin pelin jälkeen ja Otso Koskinen toi lahtelaiset jo maalin päähän 73. minuutilla. Lopulta vierasjoukkueella ei kuitenkaan ollut huippupaikkoja tasoitukseen ja loppulukemiksi jäivät 3-2.

Katso raportti kentän laidalta

Raportissa kentän laidalla haastattelussa ottelun jälkeen päävalmentaja Vesa Vasara, sekä ottelussa ensimmäisen maalinsa edustusjoukkueen paidassa iskenyt Axel Kouame.