Tärkeät pisteet Turkuun sunnuntai-illan ottelusta

Inter kohtasi Liigacupin ensimmäisessä vierasottelussa EIF:n. Sarjanousija EIF:n kotiottelu pelattiin Myyrmäen jalkapallostadionilla Tammisaaren jäisten kenttäolosuhteiden vuoksi. Hyisissä olosuhteissa pelattu ottelu päättyi loppulukemiin 1-3 (0-1).

Interin kokoonpanossa oli tänään mukana viimeksi ranskalaista Ajacciota edustanut testipelaaja Jean Botué. Interin sopimuspelaajista ensimmäiset peliminuuttinsa Interin paidassa pelasivat tänään Kevin Jansen sekä tällä viikolla Interiin liittynyt Derik Osede.

Ottelun ensimmäisen puoliajan ainoan maalin iski 11. peliminuutilla Axel Kouamen läpisyötön itselleen napannut Botué, joka oli ennen illan ottelua ennättänyt harjoitella Interin mukana vain pariin otteeseen.

Toiselle puoliajalle kärkeen vaihdettu Darren Smith teki 55. minuutilla talven otteluissa jo tavaramerkikseen tulleen maalin siirtämällä pallon maalin edustalta verkkoon. Tällä kertaa syötön tarjoili Timo Stavitski. EIF ei kuitenkaan luovuttanut, vaan pääsi kulmapotkusta Väinö Vehkosen puskulla jälleen maalin päähän.

Kaukana kotoaan pelanneen kotijoukkue EIF:n pyristelyt loppuivat kuitenkin kymmenisen minuuttia ennen ottelun loppua. Stavitski rynnisti vahvasti maalille ja siirsi pallon Djoully Nzokolle. EIF-maalilla pelannut Ramilson Almeida yritti kauhoa palloa Nzokon jaloista, mutta osui käsineen ainoastaan vastustajan jaloille rangaistuspotkun arvoisesti. Pilkulta pallon maaliin toimitti rikottu Nzoko itse. Maali oli samalla 16-vuotiaalle Inter-kasvatille ensimmäinen edustusjoukkueen riveissä.

Katso raportti kentän laidalta

Raportissa kentän laidalla haastattelussa ottelun jälkeen valmentaja Lauri Hakanen. Pelaajista haastattelussa ovat ensimmäisen maalinsa edustuksessa iskenyt Djoully Nzoko, sekä ensimmäisen ottelunsa Interin paidassa pelannut Derik Osede.