Koko Turun Inter – kaikille avoin yhteisö

(Kuva Ruutu+, FC Inter - VPS 28.6.)

“Tässä kaupungissa on voimaa, jota ohjaavat arvot.

Se kumpuaa yhteisöllisyydestä. Yhdessä koemme, voitamme ja häviämme.

Jokainen voi tuntea kuuluvansa tähän yhteisöön. Se hyväksyy ja heittäytyy. Tässä yhteisössä kukaan ei ole toista tärkeämpi. Me välitämme.

Tämän yhteisön värejä kannetaan ylpeydellä, sillä niiden pukeminen ei kysy syntymäpaikkaa, kieltä tai taustaa. Sen värit siirtyvät sukupolvelta toiselle, tuoden kantajalleen iloa ja voimaa. Voimaa, joka ei hajota tai erottele, vaan rakentaa ja yhdistää. Tämä kaupunki tarvitsee lisää väriä. Lisää voimaa.

Tuo voima kumpuaa jalkapallon valtavasta kyvystä yhdistää ihmisiä. Interiä ohjaavat arvot perustuvat seuran syntytarinaan, historiaan ja ihmisiin, jotka ovat vuosien varrella vaikuttaneet meihin.

 

Seurayhteisössämme jokainen saa olla oma itsensä ja tuntea kuuluvansa joukkoon. Seuramme kasvu ja kehitys syntyvät persoonallisuuden hyväksymisestä, sisäisestä intohimosta ja toisten tuesta. Interin historia on täynnä esimerkkejä ennakkoluulottomuudesta ja rohkeudesta hyväksyä.

Avoimuus on keskeinen tekijä seuran menestyksessä ja näkyy pyrkimyksessämme edistää yhdenvertaisuutta niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Inter on perustettu ajatukselle, että jalkapallo on maailman yhteinen kieli ja kaikkien ihmisten oikeus, riippumatta syntymäkaupungista tai -maasta, kielestä, uskonnosta tai siitä, ketä rakastaa.

 

Intohimo jalkapalloon on voimakas ja yhdistävä tekijä. Intohimo ei pääty kentälle, vaan kattaa seuran yhteisöllisyyden ja huolenpidon.

Tämä intohimo näkyy sitoutumisessamme yhdenvertaisuuteen – olemme Enemmän Yhdessä kaikkialla. Intohimo luo pohjan arvoille, jotka toimivat seuramme eettisenä ja moraalisena kompassina päivittäisessä toiminnassamme ja päätöksissämme. Interin henkilöstö ja edustusjoukkue ovat näiden arvojen sanansaattajia ja roolimalleja yhteisölleen sekä koko kaupungille.

 

Inter on omistautunut rakentamaan tulevaisuutta, jossa jokainen voi tuntea kuuluvansa joukkoon. Yhdessä rakennamme osallistavampaa ja hyväksyvämpää kaupunkia jokaiselle turkulaiselle.

Yhdessä olemme jokivarren ylpeys.

Olemme enemmän yhdessä.

Me olemme Inter.”

Hyvää Pridea toivottaen

Julius Håkans, FC Inter ry:n hallituksen puheenjohtaja.

 

Tutustu Interin yhteisöön ja arvoihin lisää tästä. 

TERVETULOA TURUN DERBYYN ke 3.7. klo 18.00

Tervetuloa Interin seuraavaan kotiotteluun kokemaan koko Inter-perheen yhteinen juhlapäivä, kun keskiviikkona 3.7. Veritas Stadionilla pelataan neljän vuoden tauon jälkeen Turun derby!

Suomen Cupin puolivälierä ottelu FC Inter – TPS potkaistaan käyntiin klo 18.00, ja ovet stadionin ovet aukeavat jo klo 17.00.

Kausi- ja seurakorttilaiset pääsevät otteluun maksutta.

Osta lippusi otteluun tästä.

Sivu päivitetty 29.06.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit