Inter jäi pisteittä Liigacupin kotiottelussa

Sarjanousija Gnistan vei Interiä vastaan täydet pisteet keskiviikkona jo lounasaikaan pelatusta Liigacupin ottelusta. Illaksi ennustetun kiristyvän pakkasen takia jo päivälle siirretty ottelu Veritas Stadionilla päättyi lopulta 1-2 (1-1) -loppulukemiin.

Tappiosta huolimatta ensimmäisenä maalisarakkeeseen täytettä sai Inter, joka siirtyi 1-0-johtoon 18. peliminuutilla Darren Smithin maalilla. Maali syntyi Valentin Purosalon pitkästä avauksesta, jonka puolustuslinjan taakse juossut Iiro Järvinen sai syötettyä Smithille maaliin tuikattavaksi. Taukovihellyksen jo lähestyessä Gnistan pääsi tasoittamaan Momodou Sarrin ohjauksella. Tilanteessa vierailijoiden Vertti Hänninen pääsi antamaan vasemmalta laidalta oikea-aikaisen syötön maalin eteen.

Toisella puoliajalla Interillä oli useampikin mahdollisuus lisämaaleihin. Tasatilanteessa parhaat paikat tulivat Smithille ja Timo Stavitskille, mutta kotijoukkue ei päässyt tolppaan päätynyttä Stavitskin läpiajoa lähemmäs johto-osumaa. Gnistan sen sijaan pääsi, kun 68. minuutilla kulmapotkun jatkotilanteesta pallo putosi maalin edustalla päivystäneelle Sampo Ala-Isolle, joka survoi toisella yrittämällä pallon maaliin ja tulostaululle päätöslukemat 1-2.

Katso raportti kentän laidalta

Raportissa kentän laidalla haastattelussa ottelun jälkeen päävalmentaja Vesa Vasara.