Huomenna taistellaan Turun herruudesta ja Suomen Cupin välieräpaikasta

Neljän vuoden odotus päättyy huomenna keskiviikkona, kun Veritas Stadionilla pelataan jälleen Turun derby Interin ja TPS:n välillä. Vuodesta 1996 lähtien pelatut paikallisottelut joukkueiden välillä ovat olleet tauolla viime vuodet TPS:n jämähdettyä toiselle sarjatasolle. Tällä kertaa arpa toi joukkueet vastakkain Suomen Cupin puolivälieräottelussa.

Veikkausliigan puolella derbyt eivät olisi voineet juuri tasaisemmin mennä. Kaikkiaan 44 kohtaamisesta TPS on onnistunut voittamaan 16 kertaa ja Inter yhden vähemmän. Maaliero (60-52) taas on niukasti Interin eduksi. Pudotuspelimuotoisessa Suomen Cupissa joukkueet ovat puolestaan kohdanneet ainoastaan kaudella 2015, jolloin Inter eteni jatkoon Vahid Hambon kahdella ja Mika Ojalan yhdellä maalilla lukemin 3-1. Keväisellä Yläkentällä pelattu ottelu oli tunnelmaltaan varsin sähköinen ja samaa on lupa odottaa myös huomenna.

Otteluun odotetaan yli 5000 katsojaa ja kaikki Veritas Stadionin neljä katsomoa on avattu myyntiin. Huomenna uudet pelaajat saavat mahdollisuuden päästä osaksi Turun derbyjen tarinaa. Edessä on peli, josta puhutaan vielä pitkään!

katso ennakkohaastattelu:

Ottelun tunnelmia ovat ennakoimassa Interin pelaajista ainoana derbyjä kokenut kapteeni Juuso Hämäläinen, sekä päävalmentaja Vesa Vasara.

Suomen Cupin puolivälieräottelu

FC Inter – TPS ke 3.7. klo 18.00 Veritas Stadionilla

Osta lippusi Turun derbyyn tästä. 

 

Ottelussa on käytössä stadionin kaikki katsomot.

Interin kausi- ja seurakorttilaiset pääsevät otteluun maksutta.

 

Lue ottelujärjestelyistä tästä.

 

Jos et pääse paikalle kesän kuumimpaan derbyyn, voit katsoa ottelun suorana Ruudusta.

Sivu päivitetty 02.07.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit