Katsojainfo: Inter – TPS ke 3.7. klo 18.00

(Pohjakuva: Henrik Siiskonen / v. 2018 derby)

FC Inter pelaa Suomen Cupin puolivälierän kotiottelun Turun Palloseuraa vastaan keskiviikkona 3.7.2024 klo 18.00 Veritas Stadionilla. Tutustu katsojainfoon ja hanki lippusi Turun derbyyn!

Osta lippusi tästä.

 

Olennaista ottelutapahtumassa

 • Saavu otteluun kävellen, pyörällä, bussilla tai jätä auto vaikkapa Kupittaanpuiston laidalla oleviin pysäköintilaitoksiin. Stadionilla on erittäin rajallinen määrä pysäköintipaikkoja.
 • Saavu ajoissa paikalle, sillä otteluun odotetaan yli 5000 katsojaa. Stadionin ovet avataan tuntia ennen peliä, ja kentällä haastatellaan legendaarisia derby-pelaajia molemmista seuroista ennen peliä, ensimmäiset jo klo 17.15.
 • Osta lippusi ennakkoon. Pääkatsomon paikkoja ei jää porttimyyntiin ja ennakkoon ostamalla vältät ruuhkat stadionin lipunmyynnillä.
 • Sisäänkäynnit stadionille:
  • pääkatsomoon katsomon molemmista päistä.
  • Itäpäätyyn päädyn pääkatsomon puoleiselta kulmalta
  • vieraskannattajien Länsipäätyyn ainoastaan Olympiakatsomon jäähallin puoleiselta kulmalta.
  • Olympiakatsomoon Blomberginaukion puoleiselta sisäänkäynniltä.
 • Interin kausikortit ja seurakortit oikeuttavat suoraan sisäänpääsyyn omalle paikalle. Seurakorttilaisille on varattu paikkoja pääkatsomon F-lohkosta ja Itäpäädyn ikärajattomasta katsomosta.
 • Liput otteluun myy Tiketti niin verkossa kuin myös Tiketin toimipisteissä ja R-kioskeilla. Ennen ottelupäivää Tiketin kanavista ostetut liput ovat jopa 5 euroa ottelupäivän hintoja edullisempia. Otteluun on myynnissä paikkoja pääkatsomosta,, Olympiakatsomosta sekä kotikannattajille Itäpäädystä ja vieraskannattajille Länsipäädystä.
 • Liput ovat myynnissä myös pelipäivänä stadionin lipunmyynnissä klo 17.00 alkaen. Lipunmyynnissä suositellaan korttimaksua.

Lippujen hinnat:

Kaikki katsomotEnnakkoOttelupäivä
Aikuiset 15 € 20 €
Opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt, työttömät 10 € 15 €
Nuoret (13-17 -vuotiaat) 8 € 10 €
Lapset (4-12-vuotiaat) 6 € 8 €

Inter VIp käytössä ottelussa

Interin VIP-kausikortit käyvät otteluun sellaisenaan.

Ottelun VIP-pakettiin kuuluu pieni makeapala sekä kahvi ennen ottelua. VIP-paketin Istumapaikat sijaitsevat 3. kerroksen VIP-katsomossa, ja aitiopaikat 4. kerroksen aitioissa. Aitioita voi varata niin kauan kuin tilaa riittää. VIP-ravintolassa ja aitioissa on anniskelu.

VIP:n ja aitioiden lippuhinnat:

VIP-lippu: 40 € + alv

Aitio-lippu: 50 € + alv (minimiveloitus 7 hlö)

Tiedustelut ja lipputilaukset:
Interin myyntipäällikkö
Jimi Lehto
p. +358400 601 195
jimi.lehto@fcinter.fi

yleistä ottelutapahtumasta:

Ottelun anniskelukatsomot sijaitsevat pääkatsomon A- ja B-lohkojen yläosassa, Itäpäädyssä sekä Länsipäädyssä.

Hiekkakenttä Kupittaa 3 ei ole enää pysäköintikäytössä. Suosittelemme käyttämään vaihtoehtoisia saapumismuotoja ja muita pysäköintipaikkoja.

Kauden 2024 uutuutena pääkatsomon 2. kerroksen Puuha-areenalla on jaettavana nimmarivihkoja, johon voi kerätä pelaajien nimmareita koko kauden ajan otteluiden päättymisen jälkeen. Puuha-areenalla on tekemistä ottelun ajaksi perheen pienimmille. Puuha-areenalla lapsille on tarjolla kasvomaalausta, väritystehtäviä sekä Interin Puuhavihko.

Kaudella 2024 on tarjolla tuoretta tunnetta kentän pinnasta ennen ja jälkeen ottelun. Kentänlaitajuontaja haastattelee derbyottelussa molempien joukkueiden kokeneita derbypelaajia n. klo 17.15 ja n. klo 17.40. Jälkipelit kuullaan koko stadionilla heti ottelun päättymisen jälkeen, kun kentänlaitajuontaja antaa puheenvuoron ottelussa pelanneelle kotijoukkueen pelaajalle tuoreeltaan kentän pinnasta.

Jälkipelien jälkeen joukkue kiittää katsojia ja Airfi-junnukatsomon (pääkatsomon F-lohkon) alaosassa on mahdollisuus pyytää nimikirjoituksia sekä yhteiskuvia pelaajien kanssa.

Fanituotemyynti palvelee pääkatsomon 2. kerroksessa ja Itäpäädyn myyntikontissa. Fanituotemyynnissä käytössä vain korttimaksut.

FC Inter – TPS ke 3.7. klo 18.00 Veritas Stadionilla, tervetuloa!

Liput FC Inter – TPS -otteluun tästä.

Sivu päivitetty 02.07.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit