VIP & aitiot

VIP Club

VIP Club -jäsenyys tarjoaa täyden palvelun pelinautinnon. VIP-clubilaisena sinulle on varattu lämmitetty ja pehmustettu istuin parhaassa Club-katsomossa. Tunti ennen ottelua aukeavassa VIP Clubissa kuulet myös pelin ennakkotunnelmat ja haastattelut. VIP-lippuusi sisältyy myös ennen ottelua nautittava stadionin oman keittiön valmistama buffet-ateria sekä kaksi juomaa. Puoliajalla on kahvitarjoilu.
Tunnelmallinen ja rauhallinen VIP Club on hyvä paikka B2B-tilaisuuksille ja -tapaamisille – tai vain futiksesta nauttimiseen parhaissa mahdollisissa puitteissa.

VIP-kausikortti 980 € + alv 24%*
VIP-lippu 88 € (sis. alv 24%)

*Voimassa Veikkausliigan FC Interin kotiotteluissa.

Aitiot

Veritas Stadionin ylimmän kerroksen aitioista on ylivoimainen näkymä kentälle ja kätevä kulkuyhteys stadionin ravintolapalveluiden ääreen. Aitiot ovat käytettävissä sekä otteluiden yhteydessä että niiden ulkopuolella.

Tilaisuuksien ja kokouspäivien järjestäminen aitioissa pelipäivän yhteydessä on joustavaa. Saatte tarvittaessa aition käyttöönne jo pelipäivän aamuna. Päivän kruunaa erinomainen ruoka ja viihdyttävä matsi. Aitiovierailla on käytössään myös ilmainen paikoitusalue.

Aitiot:

  • 10 henkilön aitio
  • 22 henkilön aitio
  • Top Floor Lounge (min. 35 hlö)

Aitiohinnasto kaudella 2023:

  • Aitiolippu aikuiset 40€ (alv 0%)
  • Aitiolippu lapset (0-12v) 10€ (alv 0%)

Aitioiden minimiveloitus 280€ (alv 0%)

Aitiovierailun yhteydessä on mahdollisuus ruokailuun stadion ravintolassa. Ruokailu sisältää aitioseurueelle varatun pöydän ravintolasta, buffet-illallisen ennen ottelua ja kahvin sekä pullan puoliajalla. Ruokailun hinta aikuiset 25€ (alv 0%) ja lapset (0-12v) 20€ (alv 0%)


 

Ota yhteyttä

Jimi Lehto
Puh. 0400 601195
Email: jimi.lehto@fcinter.fi

Psst!

Interin yhteistyökumppanina saat aitioista ja VIP-Clubista irti vielä enemmän!

Lue lisää yhteistyöstä