VIP & aitiot

VIP Club

VIP Club -jäsenyys tarjoaa täyden palvelun pelinautinnon. VIP-clubilaisena sinulle on varattu lämmitetty ja pehmustettu istuin parhaassa Club-katsomossa. Tunti ennen ottelua aukeavassa VIP Clubissa kuulet myös pelin ennakkotunnelmat ja haastattelut. VIP-lippuusi sisältyy myös ennen ottelua nautittava stadionin oman keittiön valmistama buffet-ateria sekä kaksi juomaa. Puoliajalla on kahvitarjoilu.
Tunnelmallinen ja rauhallinen VIP Club on hyvä paikka B2B-tilaisuuksille ja -tapaamisille – tai vain futiksesta nauttimiseen parhaissa mahdollisissa puitteissa.

VIP-kausikortti 980 € + alv 24%*
VIP-lippu 88 € (sis. alv 24%)

*Voimassa Veikkausliigan FC Interin kotiotteluissa.

Aitiot

Veritas Stadionin ylimmän kerroksen aitioista on ylivoimainen näkymä kentälle ja kätevä kulkuyhteys stadionin ravintolapalveluiden ääreen. Aitiot ovat käytettävissä sekä otteluiden yhteydessä että niiden ulkopuolella.

Tilaisuuksien ja kokouspäivien järjestäminen aitioissa pelipäivän yhteydessä on joustavaa. Saatte tarvittaessa aition käyttöönne jo pelipäivän aamuna. Päivän kruunaa erinomainen ruoka ja viihdyttävä matsi. Aitiovierailla on käytössään myös ilmainen paikoitusalue. Aitiovuokraan on yhdistettävissä VIP-aitiolippu, jolla seurue ruokailee ennen ottelua stadionin VIP-ravintolassa.

Aitiovuokrat Veikkausliigaotteluissa
10 henkilön aitio 350 € + alv 24 %
22 henkilön aitio 800 € + alv 24 %

Aitioliput 10 €/hlö
VIP-aitioliput 50 €/hlö (sisältää VIP-ruokailun)


 

Ota yhteyttä

Jimi Lehto
Puh. 0400 601195
Email: jimi.lehto@fcinter.fi

Psst!

Interin yhteistyökumppanina saat aitioista ja VIP-Clubista irti vielä enemmän!

Lue lisää yhteistyöstä