29.9.2021

Viikonloppu täynnä jalkapalloa Kupittaalla – juniorien Inter Cup ja mestaruussarjan ottelu FC Inter – HIFK

(Kuva: Nina Forsten-Lindman)


Kupittaa täyttyy ensi viikonloppuna 2.–3.10.2021 normaaliakin enemmän jalkapallosta, kun FC Interin oma junioriturnaus Inter Cup polkaistaan käyntiin lauantaiaamuna. Lisäksi sunnuntai-iltana Veritas Stadionilla pelataan mestaruussarjaottelu FC Inter – HIFK.

Jo toisen kerran järjestettävä Inter Cup kerää kahden päivän aikana Turun Kupittaan kentille 50 jalkapallojoukkuetta ympäri Suomea. Pelejä pelataan yli 200. Turnaukseen osallistuu liki 800 junioripelaajan lisäksi taustahenkilöt ja katsojat.

–Turnauksen keskeinen sijainti Kupittaalla ja sunnuntainen mestaruussarjapeli – ja tietysti turnauksen erinomaiset buffettarjoilut – houkuttelevat varmasti myös ulkopuolisia mukaan paikalle. Aktiivinen turnausporukkamme on koonnut turnauksen järjestelyjen tueksi hyvän yhteistyöverkoston, joka osaltaan lisää turnauksen viihtyvyyttä ja turvallisuutta, iloitsee seuran vastuuhenkilö junioritoiminnan palvelupäällikkö Eveliina Hulkkonen.

Suuri turnaus onkin herättänyt laajasti yhteistyökumppanien kiinnostuksen. Tukea turnaukselle tulee monipuolisesti ja vastuullisesti, pelkän perinteisen sponsoroinnin lisäksi. Esimerkiksi Pohjola Sairaala päivystää turnausalueella kahden päivän ajan aamusta iltaan ensiaputeltan kanssa ja Westport Finland Oy tarjoaa turnaukselle kasvomaskit ja käsidesit.

Inter Cupin turnausjärjestelyissä on ollut mukana laaja vapaaehtoistoimijoiden armeija. Yksi turnaustalkoissa aktiivisesti mukana oleva vanhempi, ikäluokan 2011 joukkueenjohtaja Katriina Salonen on innoissaan tulevasta tapahtumasta.

–Inter Cup keräsi jo heti viime vuonna runsaasti kiitosta järjestelyistään, mutta haluamme tänä vuonna pystyä vielä parempaan. Vaikka vaativat vapaaehtoisilta ja seuralta paljon, tällaiset yhteiset tapahtumat vahvistavat myös joukkueiden ja taustahenkilöiden yhteishenkeä, Katriina Salonen kertoo.

Lue lisää turnauksesta 

Turnauksen nettisivut

Otteluohjelma ja turnausinfo

 

Mukana Inter Cupin tukemisessa:

  • Pohjola Sairaala
  • Westport Finland Oy
  • K-Citymarket Kupittaa
  • Stadium