5.9.2017

Veikkausliiga palaa maaottelutauolta torstaina

Inter palaa maaottelutauon jälkeen tositoimiin Veikkausliigassa torstaina kello 18.30, jolloin se kohtaa kotikentällä Ilveksen. Ottelu alkaa olla Interin viimeinen sauma hinata itsensä vielä mukaan taisteluun sijoituksesta sarjataulukon yläpäässä.

Interin kapteeni Timo Furuholm myöntää InterTV:n haastattelussa ottelun tärkeyden.

– Ei tässä oikein ole mitään muita vaihtoehtoja enää. Nyt tuntuu siltä, että hyvän matsin jälkeen tulee huonompi matsi ja sen takia olemme lipuneet alas sarjataulukossa. Kaikki matsit mitä meillä on jäljellä, ovat tärkeitä ja yritämme voittaa niistä mahdollisimman monta. Helppoa se ei tule olemaan, mutta sitä varten olemme harjoitelleet maaottelutauon aikana, sanoo Furuholm.

Torstain vastustaja Ilves on sarjataulukossa sijalla kolme, kahdeksan pistettä Interiä edellä. Voitto kaventaisi eron siis viiteen pisteeseen.

– Tosi vaikea on nähdä joukkueiden välillä eroja tällä kaudella. Ne jengit ovat korkeammalla sarjataulukossa korkeammalla, jotka ovat onnistuneet tärkeissä otteluissa riipaisemaan 6-9 yhdeksän pistettä enemmän kuin me. Kyllä me tiedämme, että olemme koko ajan lähellä, mutta liian moni matsi on valunut käsistä, pohtii Furuholm.

Alla olevasta InterTV:n haastattelusta näet Furkan kommentit mm. koskien Ilvestä joukkueena ja asemaa joukkueen ykkössyöttäjänä.