15.6.2019

Valencic kuukauden pelaajaksi, Riveiro kuukauden valmentajaksi

 

Veikkausliigan toukokuun joukkueeseen on Interistä valittu Mika Ojala, Jose Riveiro ja Filip Valencic.

 

Veikkausliigan toukokuun joukkue on valittu ja kuukauden pelaajaksi on jälleen valittu hyökkääjä Filip Valencic. Lisäksi kuukauden valmentajaksi on nimetty Interin päävalmentaja Jose Riveiro.

Veikkausliigan pelaajien valitsema kuukauden pelaaja Filip Valencic viimeisteli toukokuun otteluissa kolme maalia sekä antoi yhden maalisyötön. Valinta oli Valencicille jo toinen perättäinen.

– Olen tottakai iloinen, että minut valittiin toista kertaa peräkkäin kuukauden pelaajaksi, mutta vielä iloisempi olen siitä, että teimme koko joukkue hienoa työtä viime kuussa ja kasvoimme joukkueena, kommentoi Valencic valintaansa.

Toukokuun valmentajaksi on valittu Interin päävalmentaja Jose Riveiro. Inter kirjasi toukokuun viidestä ottelustaan kolme voittoa, yhden tasapelin ja yhden tappion.

Valencicin ja Riveiron lisäksi kuukauden joukkueeseen on nimetty Interistä myös Mika Ojala, joka on alkukauden aikana ehtinyt viimeistelemään kolme maalia ja antamaan kuusi maaliin johtanutta syöttöä.

–  Se, että minut valittiin kuukauden pelaajaksi, Mika mukaan kuukauden joukkueeseen ja Rive kuukauden valmentajaksi, kertoo siitä, että olemme menossa oikeaan suuntaan ja pyrimme jatkamaan samalla tiellä, päättää Valencic.

Filip Valencic ja Jose Riveiro palkitaan Interin seuraavan kotiottelun yhteydessä tiistaina 25. kesäkuuta, jolloin Veritas Stadionille saapuu vieraaksi VPS.

 

Veikkausliigan toukokuun joukkue (3-5-2):

Arnold Origi (HIFK)

Jose Nadson (SJK) – Tatu Miettunen (Ilves) – Tero Mäntylä (HIFK)

Denys Oliinyk (SJK) – Mosa (SJK) – Lauri Ala-Myllymäki (Ilves) – Reuben Ayarna (KuPS) – Mika Ojala (FC Inter)

Borjas Martin (FC Honka) – Filip Valencic (FC Inter)

 

Kuukauden pelaaja: Filip Valencic (FC Inter)

Kuukauden valmentaja: Jose Riveiro (FC Inter)