28.11.2022

Uuden kauden treenit käynnistyivät – kiitokset Interin jättäville pelaajille

(Kuva: Tara Jaakkola)

 

Interin edustusjoukkue aloitti kauteen 2023 valmistautumisen tänään, kun joukkue kokoontui ensimmäistä kertaa omatoimisen harjoittelujakson jälkeen. Kilpailullisten otteluiden osalta FC Interin kausi alkaa Liigacupilla helmikuussa. Joulukuun treenijakson loppuun on tarkoitus pelata harjoitusottelu Turku Energia Areenalla.

Päävalmentaja Jarkko Wiss kertoo tulevan treenijakson sisältävän vauhtia ja kovaa tempoa.

– Nyt on todella hyvä fiilis. Vihdoin kausi on alkanut, tämä on ollut pitkä odotus. Tuntui siltä että on kiva tulla töihin, pelaajat ja valmentajat ovat innoissaan. Ryhmä on toki nyt erilainen kun tulee olemaan kesällä. Tällä hetkellä meillä on kymmenkunta akatemiapelaajaa mukana. Tämä on heille hyvä mahdollisuus tutustua edustuksen vauhtiin ja tapoihin, ja tavoitteena on, että ainakin muutama on vielä tammikuussakin mukana.

– Tässä tulevan kolmen viikon aikana totutellaan toisiimme ja toimintatapoihin. Treenit tulee olemaan vauhdikkaita, tavoitteena saada tempo ylös ja opitaan toimimaan kovalla temmolla, ja tehdään siitä toimintatapa, Jallu summaa.

 

Inter kiittää tässä vaiheessa viime kauden pelaajia, joita ei seuran varmuudella nähdä sinimustissa kaudella 2023. 

 

Kiitos Markus Arsalo!
Vuonna 2020 reservijoukkueesta edustusjoukkueen mukaan noussut Arsalo pelasi liigadebyyttikaudella 2022 sinimustissa yhteensä 22 ottelua.

 

 

 

 

Kiitos Tobias Fagerström!

Fagerström siirtyi Interiin kesän siirtoikkunassa ja pääsi näyttämään taitojaan reservijoukkueen mukana miesten Kolmosessa, sekä Veikkausliigan kolmessa ottelussa.

 

 

 

 

Kiitos Rober Sierra!

Sierra nähtiin ensimmäisen kerran sinimustien riveissä FC Honkaa vastaan heinäkuussa, jonka jälkeen hän vakiinnuttikin paikkansa keskikentällä.

 

 

 

 

Kiitos David Haro!

Haro oli kaudella 2022 Interin alkupuoliskon tehokkaimpia pelaajia, kunnes europeleissä tullut loukkaantuminen pilasi hänen sesonkinsa.

 

 

 

 

Thank you David Accam!

Loppukesän siirtoikkunassa Interin hyökkäykseen liittynyt Accam iski pari maalia Interille matkalla Suomen Cupin finaaliin.

 

 

 

 

Kiitos Miguel Nazarit!

Toppari Nazarit tuli kesän siirtoikkunassa paikkaamaan Rick Kettingin jättämää tyhjiötä.

 

 

 

 

Kiitos Joel Rodríguez!

Rodríguez saapui Interiin heinäkuussa ja keräsi 552 peliminuuttia sinimustissa.

 

 

 

 

Kiitos Ryan Mahuta!

Mahuta pääsi ottamaan kasvattajaseurassaan viimeisen parin kauden aikana ensikosketuksensa Veikkausliigan tempoon vasemmalla laidalla.

 

 

 

 

Kiitos Diego Paananen!

Paananen aloitti uransa Interissä vuonna 2019, ja neljän kauden aikana hän esiintyi sinimustien riveissä pelikentillä 118 ottelussa. Paananen jatkaa uraansa HJK:ssa 1+1 -vuotisella sopimuksella.

 

 

Inter toivottaa Interin jättäville pelaajille onnea ja menestystä jatkoon!

(Kuvat: Tara Jaakkola)