Työhyvinvointi- ja liikuntapalvelut

Inter on perustettu tarjoamaan yhteenkuuluvuutta ja mahdollisuuksia kaikille lapsille ja nuorille, riippumatta heidän taustastaan. Toimintaa tehdään InterAction-ohjelmien kautta, jotka yritykset ja yksityiset tukijat mahdollistavat.

Osana InterAction-toimintaa, osaaminen ja resurssit tuodaan seuran ulkopuolisten yhteisöjen kuten yritysten ja koulujen saataville. Interin ydinosaamista on tiimien rakentaminen liikunnallisten sisältöjen avulla. Tarjoamme tätä osaamista työhyvinvointi-, liikunta ja asiantuntijaluentojen kautta yrityksille ja organisaatioille.

InterAction auttaa tavallisia ihmisiä pitämään huolta yhteisöstään, ja luo yhteisön sitä tarvitseville lapsille ja nuorille.

 

Inter tarjoaa työhyvinvointi- ja liikuntasisältöjä Kupittaan urheilukeskuksen ja Veritas Stadionin loistavissa olosuhteissa, keskellä Turkua hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Työhyvinvointipäivän ruokailuista huolehtii Veritas stadion oma ravintola, ja kauttamme voitte myös hyödyntää Ruissalon Telakan upeita ravintola- ja kokousmahdollisuuksia.

 

Työhyvinvointi- ja liikuntasisällöt räätälöidään ryhmänne toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Vietä leppoisa päivä Kupittaalla esim. liikkuvuus- ja voimaharjoittelun, jalkapallon tai vaikka minigolfin ja keilauksen parissa. Asiantuntijaluentomme kattavat mm. matalan kynnyksen liikuntaharjoittelun, työergonomian, unen ja palautumisen kehittämisen. Tai tutustukaa halutessanne siihen, miten Interin espanjalainen valmennusryhmä kehittää ja johtaa kansainvälistä tiimiä.

Ota yhteyttä:

Jimi Lehto
Puh. 0400 601195
Email: jimi.lehto@fcinter.fi