TPS vei A-junioreiden derbyn niukasti nimiinsä

A-junioreiden paikallispeli pelattiin eilen tiistaina helteisellä Kupittaalla. Ottelun voiton vahvan avausjakson anisoista TPS lukemin 1-2(0-2). Interin maalista ottelussa vastasi Jani Luoma pelin 64. minuutilla.

Ottelun voiton napannut TPS oli vahva avausjaksolla. Joukkue eteni kahden maalin johtoon Joni Mäkisen ja Otto Shculzin maaleilla. Maaleissa Interin puolustus sähläsi melkoisesti.

Inter pääsi peliin mukaan lopulta toisella jaksolla Jani Luoman hienon maalin ansiosta. Mitään supertakaa-ajoa joukkue ei kuitenkaan saanut lopulta aikaiseksi ja näin ollen TPS aiheutti Interille kauden avaustappion.

Interin hahmo ottelussa oli maalivahti Aati Marttinen, joka torjui 90 minuuttisen aikana ainakin neljä huippuluokan torjuntaa. Myös maalin tehnyt Luoma oli ottelussa hyvä.

Interin ottelut SM-sarjassa jatkuvat 7.6. vierasottelulla FC Jazzia vastaan.