13.5.2013

Touko Tumannon katseet jo perjantain VPS-ottelussa

Kaudella 2009 Interin paidassa edellisen kerran pelannut Touko Tumanto teki maanantai-illan paikallispelissä paluun Interin sinimustaan pelipaitaan. Vaihdosta kentälle tullut Tumanto myöntää, että paluu olisi ollut mukavampi päättää voittoon.

– Oli hienoa päästä pelaamaan muutaman vuoden jälkeen jälleen Interin pelipaidassa. Paikallispelit ovat olleet aina hienoja tapahtumia ja niin myös tänään. Oli hienoa pelata TPS:aa vastaan, mutta tappio jäi harmittamaan todella paljon, harmitteli Tumanto.

Tappiosta huolimatta Tumanto haluaa kääntää katseet ensi perjantaina pelattavaan VPS-otteluun, joka on samalla Veritas Stadionin 10-vuotisjuhlaottelu.

– TPS-peli oli meiltä sellainen väsyneen joukkueen ottelu. Seuraavaan paikallispeliin jäi meillä myös tavoiteltavaa. Tappiosta huolimatta meidän pitää kääntää katseet perjantain peliin VPS:aa vastaan. Voitolla nousemme sarjataulukossa vaasalaisten ohi, mikä on ehdoton tavoitteemme, päättää Toke.

Interin seuraava Veikkausliigaottelu pelataan siis tulevana perjantaina VPS:aa vastaan. Ottelu alkaa tuttuun tapaan kello 18.30