11.3.2017

Timo Furuholm jakoi kiitosta joukkueelle VPS-voitosta

Inter otti lauantaina 2-0(0-0) kotivoiton Vaasan Palloseurasta. Voiton myötä se eteni Suomen Cupissa puolivälierävaiheeseen, jossa se kohtaa vieraskentällä voittajan ottelusta RoPS-SJK.

Inter teki voittoon tarvittavat osumat toisella jaksolla Benjamin Källmanin ja Timo Furuholmin toimesta. Toisen maalin tehnyt Furuholm oli ylpeä joukkueestaan.

– Ensimmäinen jakso oli molemmilta vähän ylivarovaista pelaamista, eikä kentällä tapahtunut oikein mitään. Jos toisen jakson alku jätetään vielä pois laskuista, niin olen h……tin ylpeä meidän jätkistä ja siitä, miten tulimme tuolta kopista takaisin kentälle.

– Kaikkein tärkeintä oli kuitenkin usko siihen, että pystymme kääntämään tämän ottelun kotiin ja etenemään seuraavalle kierrokselle, sanoi Furuholm INTER TV:n haastattelussa pelin jälkeen.

Inter-kannattajien suosikki numero yksi, eli Furuholm kehui myös joukkueen yhtenäisyyttä.

– Jokainen pelaaja oli sitoutunut tänään taktiikkaan, josta olimme sopineet ennen ottelua. Siinä meni lopulta se reilu 45 minuuttia ennen kuin se alkoi toiminaan. Jokainen pelaajista pelasi kyllä satasella logolle pelipaidan rinnassa, eikä sooloilijoita kentällä ollut, kehui Furuholm.

Lisää Furuholmin ja Interin toisen tehomiehen, Benjamin Källmanin ajatuksia lauantain voitosta alta löytyvältä videolta.