23.5.2018

Timo Furuholm: HJK:n ensimmäinen maali muutti kaiken

Inter ei onnistunut saamaan HJK:lta pisteitä kolmannessa peräkkäisessä ottelussa. Tiistaina Telia 5G Areenalla pelatun ottelun voitti HJK toisen jakson maaleilla 3-0(0-0).

Inter-kapteeni Timo Furuholm oli tyytyväinen joukkueensa pelaamiseen ensimmäisellä jaksolla.

– Meidän pelisuunnitelma piti hyvin ensimmäisen jakson. Heillä oli pari puolittaista paikkaa ensimmäisellä jaksolla, mutta ei muuta, näki Furuholm.

Ottelun toisen jakson salamamaali käänsi pelin kuitenkin HJK:lle.

– Jalkapallo on tulosurheilua. He saivat maalin toisen jakson alkuun, mikä oli heille erittäin vapauttava maali. Jos olisimme puolustaneet sen kulman paremmin, niin tiedä miten pelissä olisi lopulta käynyt, Pohti Inter-kapteeni.

Inter ei Furuholmin mukaan menettänyt toivoa, vaikka jäikin tappiolle. Klubin toinen maali teki sen sijaan urakasta vaikeamman.

– Meillä löytyi uskoa itseemme, vaikka HJK tekikin maalin. Toinen maali sitten teki urakasta vaikeamman, pohti Furuholm.

Vaikka Inter poistuikin Helsingistä ilman pisteitä, jäi ottelusta käteen paljon positiivista tulevan lauantaina RoPS-peliä ajajatellen.

– RoPS:aa vastaan lähdemme voitto mielessä. Ei tästä pelistä kannata vetää liikaa johtopäätöksiä. Täältä ei kuitenkaan ole koskaan hirveästi pisteitä saatu. Pelasimme hyvin ensimmäisen jakson ja siitä meidän täytyy jatkaa lauantaina Veritas Stadionilla, päätti Furkka luottavaisesti.