9.7.2017

Timo Furuholm: Helpottava voitto

Interin leirissä oltiin helpottuneita, kun joukkue sai otettua kauden toisen kotivoiton lauantaina Veritas Stadionilla. Lopulta 4-0(0-0) voittoon JJK:sta päättynyt ottelu ei ollut ihan niin helppoa kauraa joukkueelle kuin numerot ehkä väittävät.

– Kyllä olo on helpottunut. Edellisestä kotivoitosta on aikaa jo melkoisesti. Ennen peliä juteltiin, että JJK ei päästä meitä helpolla. Meillä oli paikkoja läpi ottelun, mutta täytyy kyllä myöntää, että kovan työn takana oli voitto tänään, myönsi Furuholm pelin jälkeen.

Lauantaina Veritas Stadionilla vieraillut JJK on saanut armottomalla tavalla kokea Veikkausliigan raadollisuuden. Joukkue on monta kertaa ollut pelissä mukana avausjakson, mutta toisella puolikkaalla on ollut vaikeaa.

– JJK:lle on käynyt vähän samalla tavalla monta kertaa tällä kaudella. Kun tulee se ensimmäinen isku, niin he kuolevat siitä. Näin siinä kävi lopulta myös tänään. Kolmas ja neljäs maali olivat lopulta vain kosmetiikkaa, mutta hyvä näin, totesi Furuholm.

Furuholm vastasi pelin 73. minuutilla vapauttavasta ensimmäisestä maalista. Tilanteen pohjustivat Alan Henrique ja tekopaikan lopulta pedannut Njazi Kuqi.

– Pallo tuli kulman jälkeen boxiin, mistä Nasse sai sen sohittua maalin eteen. Pääsin siinä sitten liukumaan pallon alakulmaan. Ei mikään hieno maali, mutta tyypillinen minulle. Ihan sama lopulta, miten se sinne maaliin menee, päätti Furuholm.