18.4.2017

Timo Furuholm harmitteli hukattuja maalipaikkoja

Inter ja KuPS pelasivat maanantaina Kuopiossa yleisöystävällisen ja vauhdikkaan ottelun, jonka kotijoukkue KuPS voitti niukasti 2-1(1-1). Inter-kippari Timo Furuholmin mukaan myös heillä oli saumat voittoon.

– Meillä oli omat paikkamme ennen KuPS:n voittomaalia. Tulimme hyvin loukkaantumisten ja sitä seuranneiden vaihtojen jälkeen takaisin peliin mukaan. Tällä kertaa emme päässeet ylärimaa lähemmäs, totesi Furholm ottelun jälkeen.

Furuholm ei vähätellyt Ari Nymanin ja Henri Lehtosen vaihtoon tulon vaikutusta joukkueen pelaamiseen.

– Totta kai se vaikuttaa. Kaksi pelaajaa vaihtoon avausjaksolla puolustuslinjasta vaikuttaa aina. Olimme harjoitelleet peliin tietyllä tavalla ja sitten koko paketti meni uusiksi. Pelaajat joutuivat pelaamaan tänään vähän oudoimmilla paikoilla, joten siihen nähden tulimme hyvin takaisin, näki Furuholm.

Kaiken kaikkiaan maanantain ottelu oli vauhdikas ja yleisöystävällinen. Furuholm toivoo, että samanlaista viihdettä pystyttäisiin tarjoamaan yleisölle säännöllisesti.

– Peli oli kyllä vauhdikas. Varsinkin avausjaksolla mentiin päästä päähän. Toivottavasti samanlaista peliä ja viihdettä pystytään tarjoamaan yleisölle säännöllisesti, päätti Furuholm.