9.6.2021

Tervetuloa takaisin katsomoihin!

(Kuva: Tero Wester)

 

Alueellisen tilanteen rauhoituttua paikalliset viranomaiset ovat lieventäneet yleisötilaisuuksien rajoituksia. Tänään voimaan astuneita päätöksiä noudattaen FC Inter avaa Veritas Stadionin katsomot kaikille kausikorttilaisille sekä myös irtolippujen ostajille. Lipunmyynti ottelun on alkanut.

Ensimmäisenä vuorossa on torstaina 10.6. kotiottelu IFK Mariehamnia vastaan. Jo kello 18.00 alkavassa ottelussa auki ovat pääkatsomo ja Olympiakatsomo. Molempien katsomoiden avaamisella jokaisella katsojalla on erinomainen mahdollisuus reilujen turvaetäisyyksien pitämiseen.

OLENNAISTA OTTELUTAPAHTUMISSA

 • Ottelutapahtumaan ei saa osallistua, jos on vähäisiäkin hengitystieinfektion oireita.
 • Turhaa oleskelua pääkatsomon kioskikerroksessa ja muissa vastaavissa tulee välttää lähikontaktien minimoimiseksi.
 • Hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta on huolehdittava.
 • Kasvomaskien käyttöä suositellaan kaikille ottelutapahtumaan osallistuville.
 • Katsomopaikoista vain reilu kolmannes on myynnissä turvaetäisyyksien mahdollistamiseksi.
 • Stadionilla ei ole ottelupäivänä lipunmyyntiä.
 • Anniskelukatsomo A- ja B-lohkoissa ei ole käytössä, vaan koko katsomoalue on ikärajaton.
 • Korttimaksua suositellaan – stadionilla on vain rajoitettu käteismaksumahdollisuus.

 

KATSOMOT JA SISÄÄNKÄYNNIT

Otteluun on myynnissä paikkoja sekä pääkatsomosta että Olympiakatsomosta. Näiden katsomoiden välillä ei pääse liikkumaan ja sisäänkäynti tapahtuu katsomon takaa vain kullekin katsomolle tarkoitetuista sisäänkäynneistä.

Pääkatsomossa on lisäksi VIP-katsomo, joka pitää sisällään VIP-ravintolan paikat 3. kerroksessa sekä Top Floor Loungen, aitiot ja niiden paikat 4. kerroksessa. Kulku tälle alueelle on ainoastaan Blomberginaukion puoleisesta VIP-sisäänkäynnistä.

Pääkatsomon alueiden kokonaiskatsojakapasiteetti on noin 1500 paikkaa ja Olympiakatsomon noin 1000 paikkaa. FC Interin kannattajat sijoittuvat otteluissa pääkatsomon A-lohkoon.

 

KAUSIKORTTILAISET

Kausikorttilaisille lähetetään sähköpostitse ohjeita. Lähtökohtaisesti kausikorttilaisilla on mahdollisuus käyttää korttiin merkittyä istumapaikkaa, mutta väljästi myytyjen katsomoiden ansiosta jokaisessa lohkossa on myös runsaasti vapaita paikkoja käytettäväksi.

Kaikkien kausikorttilaisten toivotaan kuitenkin ilmoittautuvan etukäteen sähköpostitse lähetetyn linkin kautta yleisömäärän arvioimiseksi. Seurakorttilaisten osalta joukkueenjohtajia ohjeistetaan ottelulipuista erikseen.

VIP-kausikortit

VIP-kausikorttilaiset pääsevät VIP-katsomoon suoraan kausikortillaan, eikä erillistä paikkaa otteluihin tarvitse lunastaa. VIP-palveluiden ja -tarjoilujen oikeinmitoittamiseksi FC Inter toivoo kuitenkin etukäteisilmoittautumista sähköpostitse lähetettävän linkin kautta.

 

IRTOLIPUNMYYNTI

Irtoliput tulevat myyntiin pian ja siitä tiedotetaan erikseen. Liput ovat myynnissä vain ennakkoon Tiketin myyntipisteissä sekä verkkokaupan kautta. Stadionilla ei ole pelipäivänä lipunmyyntiä.

Lippujen hinnat (ennakkoon* / pelipäivänä)

 •     Aikuiset 15 €** / 20 €
 •     Opiskelijat/eläkeläiset/työttömät/varushenkilöt 9 € / 14 €
 •     Nuoret 12-17 v. 5 € / 10 €
 •     Lapset alle 12 v. 2 €

Osta liput 

HUOM! Normaalitilanteesta poiketen myös alle 12-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun kotiotteluihin. *Ennakkoliput myynnissä alennettuun hintaan ottelua edeltävän päivän klo 23.59 saakka. ** S-Etukortilla 2 € alennus ennakkolipuista Tiketin myyntipisteissä.

HUOM! Suomen Palloliiton suositusten mukaisesti Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan Veikkausliigaotteluita nykyisten rajoitusten aikana.

 

MEDIAN EDUSTAJILLE

Kaikkiin FC Interin kotiotteluihin on akkreditoiduttava etukäteen. Emme valitettavasti voi automaattisesti taata hyväksyttyä akkreditointia kaikille hakijoille. Hyväksytty akkreditointi vahvistetaan hakijalle aina kirjallisesti. Lehdistötilaisuutta ottelun jälkeen ei toistaiseksi järjestetä. Akkreditointipyynnöt jokaiseen otteluun viimeistään ottelua edeltävänä päivänä täältä.

Hae akkreditointia täältä