3.8.2019

Tervetuloa FC Interin kesäjuhlaan pe 23.8.

(Kuva: Tero Wester)


Koko Inter-perheen yhteistä kesäjuhlaa vietetään Veritas Stadionilla perjantaina 23.8. klo 16.30 alkaen.

Ohjelmassa on mm. hyväntekeväisyysottelu, jossa vastakkain asettuvat Inter-legendat ja seuran nuorista lupauksista kasattu joukkue. Legendojen joukkueessa pelaavat mm. Magnus Bahne, veljekset Henri ja Petri Lehtonen sekä Ari Nyman.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Inter-perheiden vanhemmat, vapaaehtoistoimijat, toimihenkilöt, tukijat ja kannattajat. Viihteestä vastaavat Janne Porkka, Fair Play Band sekä edustusjoukkueen pelaajat.

Alkuillan hyväntekeväisyysotteluun ovat tervetulleita myös seuran juniorit. Ottelun jälkeen tapahtuma on tarkoitettu vain täysi-ikäisille Inter-perheen jäsenille.

Alustava aikataulu:

16.30 Ovet auki
17.00 Inter-Legendat vs. Nousevat tähdet -hyväntekeväisyysottelu
18.15 Tervetuloa ja alkumalja
18.50 Ottelun jälkipelit ja haastatteluja
19.30 Buffet-ruokailu
20.30 Hyväntekeväisyyshuutokauppa
21.30 Live-musiikkia ja rentoa yhdessäoloa

Hinta 30 €/hlö. Hintaan sisältyvät alkumalja, buffetmenu sekä illan ohjelma. Ostaessasi lipun Interin kesäjuhlaan tuet samalla joko haluamaasi Interin juniorijoukkuetta tai tukirahastoa.

Mikäli et ehdi viettämään koko iltaa kanssamme, voit myös saapua seuraamaan vain hyväntekeväisyysottelua. Pelkkään otteluun on vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu, joka ohjataan lyhentämättömänä Interin tukirahaston hyväksi.

Tervetuloa viettämään mukavaa kesäiltaa hyvässä seurassa!

 Osta liput kesäjuhlaan