8.9.2017

Tero Mäntylä kääntää katseet jo kohti Maarianhaminaa

Interin kanssa toissapäivänä jatkosopimuksen tehnyt Tero Mäntylä luuti täyden ottelun Interin puolustuksessa Ilvestä vastaan. Mäntylän mukaan ottelu oli vauhdikas ja Interin kannalta katsottuna kaksijakoinen.

– Melko vauhdikas matsi tänään oli. Alku oli meiltä huono, mutta onneksi toiselle jaksolle saimme tehtyä ryhtiliikkeen ja käännettyä peliä meille, näki Mäntylä.

Yhden Ilves-yrityksen maaliviivalta pelastanut Mäntylä oli periaatteessa tyytyväinen tasapelipisteeseen, vaikka voiton hukkaaminen jäikin häntä selvästi kaivelemaan.

– Meillä oli saumat voittoonkin asti, mutta kyllä Ilveksellä oli paikkoja myös. Tästä huolimatta jäi vähän kaivelemaan, kun emme saaneet täyttä pistepottia tänään, myönsi Mäntylä.

Interin seuraava ottelu on vuorossa ensi tiistaina, jolloin se matkustaa Maarianhaminaan IFK:n vieraaksi. Tuosta ottelusta Mäntylä haluaa kaikki kolme pistettä Turkuun.

– Otetaan tuosta toiselta puoliajalta mukaan se taistelutahto, mitä nähtiin ja se tapa millä pelasimme mukaan Ahvenanmaalle ja tullaan sieltä kolmen pisteen kanssa takaisin kotiin, katsoi Mäntylä jo tulevaan.