27.10.2022

Tavoitteena kausi- ja seurakorttien seuraennätys kaudelle 2023

(Kuva: Tara Jaakkola)

Inter on asettanut tulevalle kaudelle tavoitteeksi kahdentuhannen kausi- ja seurakortin myymisen. Toteutuessaan tämä on seuraennätys.

Kaudelle 2022 seura myi yhteensä 1390 kausi- ja seurakorttia. Interissä on käynnissä voimakas seuratoiminnan ja seurayhteisön kehittäminen kaikilla osa-alueilla, ja se halutaan näkyvän myös tulevan kauden kausikorttimyynnissä ja katsojien kautta ottelutapahtumissa. Sen vuoksi seura on asettanut 2000 kausi- ja seurakortin tavoitteen. Tavoite on lähtenyt käyntiin hienosti, sillä ensimmäisen vuorokauden aikana on myyty jo yli 50 kausikorttia.

– Tavoitteen saavuttamiseksi tarvitsemme koko seurayhteisön apua. Samalla lupaamme, että Inter näkyy kausikorttikampanjan aikana (marras-huhtikuu) Turun katukuvassa ja eri kanavissa enemmän kuin koskaan ennen, kertoo kausikorttikampanjasta vastaava Kaisa Kirvesmäki.

Kaikki kausikortin 11.12.2022 mennessä ostaneet saavat kaupan päälle Interin uuden fanihuivin. Huivit ovat noudettavissa sopivasti jouluksi kotiin tai lahjaksi viikoilla 49 ja 50 Kupittaalta, tarkemmat tiedot noutoajoista ja -paikasta tulevat lähempänä ajankohtaa.

Osta kausikortti kaudelle 2023 Tiketistä.

 

”Hei kuunnelkaa,
tää tuntekaa,
on sinimustat vahvat voimat valloillaan.

Hei katsokaa,
todistakaa,
kun FC Inter luo taas uutta tarinaa”
-Interin kannattajalaulu, Armada Turku.