5.8.2017

Tatu Varmanen debytoi HIFK-ottelussa

Interin paidassa nähtiin perjantaisessa HIFK-ottelussa myös yksi Veikkausliigadebyytti, kun Tatu Varmanen pelasi ottelussa 80 minuuttia. Tatu myönsi, että debyytti jännitti.

– Sain tänään aamulla tietää, että pelaan. Normaalisti en jännitä otteluita, mutta tänään oli vähän perhosia vatsassa, myönsi Tatu pelin jälkeen.

Varmanen pelasi ottelussa sekä oikealla että vasemmalla laidalla. Hän ei osannut suoraan sanoa, kumpi pelipaikka olisi mieluisempi.

– Olen pelannut molemmilla laidoilla, joten en osaa oikein sanoa kumpi on minulle parempi. Ennen loukkaantumista pelasin paljon vasemmalla ja nyt oikealla aluksi, totesi Varmanen pelin jälkeen.

Debytantti jakoi ottelun jälkeen kiitosta myös joukkueen kokeneemmalle kaartille, joka teki hänen urakastaan helpomman.

– Kyllä vanhemmat pelaajat auttavat kentällä tosi paljon. He puhuvat koko ajan ja ohjaavat. Se helpotti omaa pelaamista paljon tänään, myönsi Varmanen.

Tatun ensimmäiseen otteluun oli tyytyväinen myös päävalmentaja Fabrizio Piccareta.

– Näytti, että hän olisi pelannut paljon enemmän. Tosi kypsä esitys häneltä tänään. En epäröinyt heittää häntä kentälle. Hän on esiintynyt hyvin harjoituksissa. Taitoa ja oikeaa asenneta löytyy, kehui Piccareta.