8.9.2017

Tasapeli tyydytti Furuholmia

Timo Furuholm on iskenyt maalin jokaisessa Ilvestä vastaan tällä kaudella pelatussa Veikkausliigan ottelussa. Torstaina tehty maali oli kaikkiaan kuudes Furkan osuma tällä kaudella. Maali ei saanut Inter-kipparia hyppimään riemusta pelin jälkeen.

– Tulimme aivan väärällä jalalla tähän otteluun. Varsinkin ensimmäinen jakso oli meiltä rehellisesti sanottuna pa….aa. Pyrimme pääsemään heidän muodon sisään, mutta Ilves peitti linjat ja vaihtoehdot hyvin sekä iski vastaan todella tehokkaasti, kun pelasimme heikon syötön, näki Furuholm.

Ilves iski molemmat maalit juuri näistä pallonriistoista.

– Molemmat maalit, jotka päästimme, olivat räikeitä virheitä meiltä. Tällä tasolla tuollaisista rankaistaan armotta, kertoi Furkka ottelun jälkeen.

Toisella jaksolla Inter tuli vahvasti. Nopea tasoitusmaali oli mannaa Furuholmille, mutta hukattu pilkku jätti ilmaan kysymyksiä.

– Tulimme toiselle jaksolle vahvasti. Nopea tasoitusmaali ja heti siihen perään hukattu rankkari. Maali siitä, niin ties vaikka olisimme voittaneet tänään, jossitteli Furuholm.

Pelin aaltoillessa varsinkin toisen jakson alussa, oli vierasjoukkueella myös paikkansa. Furuholm myönsikin lopulta reilusti, että tasapeli tyydytti häntä.

– Kyllä siinä toisella jaksolla oli Ilveksellä monta hyvää paikkaa tehdä maali. Vaikka tasapeliin sinänsä ei voi olla tyytyväinen, niin minä olen tyytyväinen siihen, että saimme hankalan alun jälkeen pisteenkin tästä ottelusta. Ilves on kuitenkin hyvä joukkue ja vaikea voittaa, päätti Furuholm.