26.7.2016

Tasapeli lämmitti Kalle Kaupin mieltä

Inter haki tasapelipisteen maanantaina Veikkausliigan kärkijoukkue IFK Mariehamnilta. Koko ottelun pelannut Kalle Kauppi oli tyytyväin pisteeseen, joka oli minimitavoite otteluun lähdettäessä.

– Nolla omassa päässä on ollut meille harvinaista herkkua tällä kaudella. Nyt saimme sen pidettyä ja siihen pitää olla tyytyväinen. Tasapeli oli tähän otteluun se minimitavoite ja täyttyi, sanoi Kauppi pelin päätyttyä.

Vaikka ottelussa pelasi Veikkausliigan ääripään joukkueet, ei sitä kentällä erottanut. Inter sai pimennettyä IFK vaaralliset hyökkääjät. Paikkojakin joukkue sai luotua Kaupin mukaan muutaman.

– IFK:n vahvuudet olivat meillä tiedossa. Saimme otettua heidän vaaralliset hyökkääjät pois pelistä. Pelissä ei hirveästi paikkoja ollut, mutta kumpikin joukkue olisi voinut kyllä jonkun osuman tehdä. Toisaalta tasapeli oli varmaan se oikeutettu tulos, myönsi Kauppi.

Inter löi ottelussa likoon kaiken lyötävän. Egzon Belica kävi välillä tikattavana ja myös Kauppi tarvitsi lääkärin hoitoa kesken ottelun.

– Sormi meni pois paikaltaan, mutta se saatiin vedettyä IFK:n lääkärin toimesta takaisin paikoilleen. Peliä se ei haitannut, päätti Kauppi.