22.7.2017

Tasapeli harmitti Furuholmia

Inter ja Ilves tasasivat pisteet lauantaina Veritas Stadionilla 1-1 tuloksella. Inter-maalin tehneelle Timo Furuholmille ottelu jätti karvaan jälkimaun.

– Vähän sama tarina kuin monta kertaa tällä kaudella. Varsinkin ensimmäisellä jaksolla pakotimme Ilveksen omalle puoliskolle, missä saimme tehtyä riistoja ja luotua paikkoja. Maalit jäivät kuitenkin tulematta, harmitteli Furuholm.

Pelaajien työmoraalista ei voitto jäänyt tänään Inter-kapteenin mukaan kiinni.

– Kyllä pelaajat löivät tänään itsensä likoon ja antoivat kaikkensa. Kyllä tämä harmittaa, kun emme saaneet palkintoa kovasta työstä. Mielestäni olimme kentällä kuitenkin se parempi joukkue, näki Furuholm.

Furuholm vastasi Interin tasoitusmaalista heti Ilveksen maalin perään. Tarkka sijoitus ei jättänyt Mika Hilanderille saumoja torjuntaan.

– Siinä Kile (Kalle Kauppi) ja Nasse (Njazi Kuqi) taistelivat pallosta. Kile sitten syötti sen minulle ja lauoin ensimmäisen kosketuksen jälkeen alakulmaan, kuvaili Furuholm maaliaan.

Furkka pääsi lopulta hakemaan voittomaalia vanhan tutkaparinsa Mika Ojalan kanssa. Voitto maali oli pienestä kiinni.

– Hienoa päästä MÒ:n (Ojala) kanssa pelaamaan. Yhteispeli löytyy varmasti. Tänään se oli pienestä kiinni. Yksi keskitys oli vain kymmenen senttiä liian korkea. Toisaalta myös oma syöttö ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Hommat lähtevät varmasti luistamaan paremmin tulevaisuudessa, päätti Furuholm.