27.2.2018

Suomen Cupin ottelu Inter – Klubi 04 siirtyy

Alkulohko-ottelu Inter – Klubi 04 pelataan sunnuntaina 4.3. Javenture Areenalla kello 14.15. alkaen. Alun perin ottelu oli tarkoitus pelata päivää aiemmin.

Ovet ja lipunmyynti avataan klo 13.45. Liput 5 €/kpl, kausikortin ostaneille ja seurakorttilaisille vapaa pääsy. Liput ovat myynnissä ennen ottelun alkua Javenture-Areenalla.

Paikalla on buffet, jonka tuotot menevät FC Interin junioritoiminnan hyväksi. Buffetissa maksuvälineenä käy vain käteinen, lipunmyynnissä myös korttimaksu.

TIETOA OTTELUJÄRJESTELYISTÄ JAVENTURE-AREENALLA

Hallin suurin sallittu yleisömäärä ottelussa on 400 katsojaa. Ottelussa istumapaikkoja on hallin toisella pitkällä sivulla verkon takana, jonka lisäksi ottelua on mahdollista seurata hallin kahvion päädystä.

Otteluun tulevat toimittajat voivat akkreditoitua lipunmyynnin luona. Palloliiton kultakorttilaisilla ja Interin junioripelaajilla on otteluun vapaa pääsy, mikäli hallissa on tilaa.

Yleisötapahtumissa hallin ympärillä on käytössä kaksi parkkialuetta, joille ajetaan Nummisuutarinkadun kautta. Kaupungin suunnasta tullessa ajotie kääntyy kadulta vasta hallin jälkeen. Tarkemmat ohjeet saapumiseen näet alla olevasta kartasta.

Katsomotilat sijaitsevat hallin toisella sivulla. Lisäksi hallin toisessa päädyssä on tilaa seistä. Interin kannattajien paikat ovat hallin Eskonkadun puoleisessa päässä. Kaikille katsojille suoritetaan otteluissa turvatarkastus.

Hallin tavoitelämpötila on noin +8 astetta. Yleisön käytössä on myös WC.

Kartta Javenture-Areenan ympäristöstä:

Hallin osoite on Nummisuutarinkatu 3.