25.9.2020

Suomen Cupin finaalin pääsyliput myyntiin tänään klo 15.00

FC Inter juhli Suomen Cupin voittoa vuonna 2018. (Kuva. Henrik Siiskonen)

Kauden 2020 miesten Suomen Cupin finaali pelataan Veritas Stadionilla ensi viikon lauantaina 3.10. klo 14.00 alkaen. Suomen Palloliiton järjestämässä finaaliottelussa FC Inter saa vastaansa Helsingin Jalkapalloklubin. Liput otteluun tulevat myyntiin Lippu.fi -palvelussa tänään perjantaina 25.9. kello 15.00. 

Myytävien pääsylippujen määrä perustuu Aluehallintovirastojen aiemmin tällä viikolla antamiin määräyksiin yleisötilaisuuksista, ja katsomokapasiteeteista on käytössä vain osa turvavälien takaamiseksi. Näin ollen miesten Suomen Cupin finaaliin voidaan maksimissaan ottaa 3000.

Cupin finaaleihin ei ole myynnissä joukkuelippuja ja kaikki pääsyliput myydään Lippu.fi -palvelun kautta. Ottelupäivänä pääsylippuja ei myydä ottelustadionilla.

Ottelut järjestetään THL:n ja OKM:n ohjeistusten mukaisesti. Ottelutapahtumaan on syytä osallistua vain täysin terveenä, joten ethän saavu paikalle, mikäli sinulla on lieviäkään sairastumiseen viittaavia oireita. Tarkemmat ohjeet löydät lipunmyynnin käynnistyttyä lipunmyyntisivulta.

Nelonen Media näyttää Suomen Cupin finaaliottelut suorina lähetyksinä Nelosella ja Ruudussa.


Osta liput tästä

Huomioithan, että ottelu on Palloliiton järjestämä, eli FC Interin kausi- tai seurakortit eivät oikeuta sisäänpääsyyn, eikä Inter myy tai välitä lippuja otteluun.

FC Interin kannattajat sijoittuvat ottelussa A-lohkoon, johon liput myydään erillisen, kannattajaryhmille toimitetun linkin kautta.