24.2.2020

Suomen Cupin derby loppuunmyyty

(Kuva: Tero Wester)

Suomen Cupin lohkovaiheen ottelu FC Inter – TPS on loppuunmyyty.

Tämän viikon lauantaina 29.2. klo 15.15 alkaen pelattava Suomen Cupin paikallisottelu FC Inter – TPS on loppuunmyyty. LähiTapiola Areenan rajallisen kapasiteetin vuoksi lippuja ei ole enää saatavilla ennakkoon, eikä niitä myöskään myydä portilla. Hallin portit avataan yleisölle klo 14.30. Saavuthan paikalle ajoissa.

Katsomotilat sijaitsevat hallin toisella sivulla. Lisäksi hallin toisessa päädyssä on tilaa seistä. Kaikille katsojille suoritetaan Suomen Cupin otteluissa turvatarkastus.

PUFFET

LähiTapiola Areenalla palvelee puffet, jonka tuotot menevät Interin junioreiden hyväksi. Myynnissä on syötävää ja juotavaa, varaathan siis mukaan käteistä.

PREMIUM-KAUSIKORTIT

Premium-kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn vain, jos lippu on varattu ohjeistuksen mukaisesti etukäteen. Premium-korttilaisten ilmoittautuminen päättyi 19.2.

OTTELUUN SAAPUMINEN

LähiTapiola Areenan osoite on Nummisuutarinkatu 3, Turku. Yleisötapahtumissa hallin ympärillä on käytössä kaksi parkkialuetta, mutta paikkojen rajallisen määrän takia pysäköintiin kannattaa varata aikaa ja mahdollisuuksien mukaan jättää auto kauemmas tai saapua paikalle julkisilla kulkuneuvoilla. Hallin parkkipaikoille ajetaan Nummisuutarinkadun kautta. Kaupungin suunnasta tullessa ajotie kääntyy kadulta vasta hallin jälkeen. Paikalle pääset helposti myös Fölin busseilla nro 2, 2A ja 2B.

RUUTU

Mikäli jäit ilman pääsylippua otteluun, voit seurata ottelua suorana lähetyksenä Ruudusta: https://www.ruutu.fi/stream/3559930

MEDIA

Median edustajien tulee akkreditoitua otteluun etukäteen ja akkreditointi on päättynyt 23.2. Mikäli tarvitset vielä akkreditointia FC Inter – TPS -otteluun, ota yhteyttä: heli.annala@fcinter.fi.