24.1.2017

Suomen Cup: Källmanilla tuttu joukkue vastassa

Interin ottelut Suomen Cupin lohkovaiheessa alkavat tulevana perjantaina. Ykkösessä pelaavaa EIF:aa vastaan pelattava ottelu alkaa Javenture Areenalla kello 14.00.

Inter-hyökkääjä Benjamin Källmanille perjantain vastustaja on tuttu. Kyseessä on hänen kasvattajaseuransa, missä hän pelasi viime kauden lopulla muutaman ottelun myös lainalla.

– Joukkueessa on joitakin pelaajia, jotka ovat pelanneet siellä myös minun aikanani. Siinä mielessä tuttu ryhmä. Nyt siellä on ollut uusia nuoria pelaajia testillä. Minun mielestäni heillä on edelleen ihan hyvä joukkue, vaikka varsinaisia pelaajahankintoja he eivät ole tehneet, sanoo Källman INTER TV:n haastattelussa.

Hyvin kasvattajaseuransa asioista perillä olevan ”Beni” ei oikein osaa ennakoida minkälaisella joukkueella EIF perjantaina Turkuun saapuu.

– Heillä on ollut vähän loukkaantumisia viime aikoina, joten en osaa sanoa millaisen joukkueen he saavat jalkeille perjantaina meitä vastaa, toteaa Källman.

INTER TV:n haastattelussa Källman muistelee myös viime kautta ja ennakoi oman ikäluokkansa maajoukkueen jatkokarsintalohkoa ja sen otteluita. Källmanin haastattelun löytää alla olevasta linkistä.