10.5.2022

Seuraava kotiottelu: FC Inter – HIFK la 14.5. klo 17.00

(Kuva: Tara Jaakkola)

FC Interin seuraava Veikkausliigan ottelu on edessä lauantaina 14.5. klo 17.00, jolloin Veritas Stadionilla vastaan asettuu HIFK.

Ottelupäivänä Kupittaanpuisto on täynnä vilinää, sillä osa puistosta ja pysäköintialueista hiekkakenttä sekä sen viereinen pysäköintialue ovat rallin SM-sarjan Länsirannikon osakilpailun käytössä. Alueella pelataan myös junioriotteluita ja Turun Urheiluliitto järjestää kevätnäytöksiään Kupittaan urheiluhallissa. Lisäksi Turun kaupunki on aloittanut uuden päätykatsomon rakennustyöt ja työmaa-alue sulkee pienen määrän parkkipaikoista.

Nyt jos koskaan kannattaakin otteluun saapua kävellen, polkupyörällä, bussilla tai vaikkapa sähköpotkulaudalla. Uudenmaankatua ennen ottelua kulkevien bussilinjojen 7, 9, 61, 703, 801 ja 903 lähin pysäkki on Kupittaan monitoimihallin kohdalla. Katso tarkemmat aikataulutiedot Fölin nettisivuilta.

Fölin linja 102 liikennöi Kupittaan superlauantaihin. Linja on normaalia Fölin liikennettä ja siinä kelpaa kaikki Fölin liput. Lue lisää täältä.

Kupittaan alueen pysäköintipaikoista otteluun saapuvien käytössä on Blomberginaukion paikat jättiscreenin päädyssä. Lisäksi Olympiakatsomon takana on paikkoja pysäköintiin.

 

Ottelupäivänä pysäköintitilaa on sinisellä alueella. Punaiset pysäköintialueet ja kevyen liikenteen väylät Turun kaupunki on antanut rallikilpailun käyttöön.

 

KATSOJAINFO: FC INTER – HIFK LA 14.5.2022 KLO 17.00

OLENNAISTA OTTELUTAPAHTUMASSA

 • Huomioi poikkeukset pysäköintijärjestelyissä ja jätä auto kotiin tai vaihtoehtoisille pysäköintialueille. Myös osa kevyen liikenteen väylistä on rallikilpailun käytössä.
 • B-lohkon etuosassa junioreilla ja muilla innokkailla on mahdollisuus metsästää pelaajien nimmareita ottelun jälkeen.
 • Liput otteluun myy Tiketti. Ennen ottelupäivää Tiketin kanavista ostetut liput ovat jopa 5 euroa ottelupäivän hintoja edullisempia.
 • Liput ovat myynnissä myös pelipäivänä stadionin lipunmyynnissä. Lipunmyynnissä käytössä vain korttimaksut.
 • Ottelussa on käytössä paikkoja ainoastaan pääkatsomossa.
 • Anniskelukatsomo (K18) kattaa A- ja B-lohkojen yläosan paikkoja terassin alapuolelta.
 • Fanituotemyynti palvelee pääkatsomon 2. kerroksessa rappukäytävän alla. Fanituotemyynnissä käytössä vain korttimaksut.
 • Käsiohjelmissa on siirrytty pääsääntöisesti mobiililaitteisiin ladattaviin käsiohjelmiin. Käsiohjelma on ladattavissa ottelutapahtumassa ja alla olevasta nettisivujen linkistä.

  Avaa käsiohjelma tästä.

KATSOMOT JA SISÄÄNKÄYNNIT

Otteluun on myynnissä paikkoja pääkatsomosta ja vieraskannattajille Olympiakatsomon O-lohkosta. Sisäänkäynti pääkatsomoon on katsomon molemmista päistä. Vieraskannattajien katsomoon sisäänpääsy on ainoastaan Olympiakatsomon jäähallin puoleisesta sisäänkäynnistä.

Pääkatsomossa on lisäksi VIP-katsomo, joka pitää sisällään VIP-ravintolan paikat 3. kerroksessa sekä Top Floor Loungen, aitiot ja niiden paikat 4. kerroksessa. Kulku tälle alueelle on ainoastaan Blomberginaukion puoleisesta VIP-sisäänkäynnistä.

VIP-RAVINTOLA

Stadionin 3. kerroksessa sijaitseva VIP-ravintola aukeaa 75 minuuttia ennen ottelun alkua. VIP-lippuihin sisältyy ruokailu ennen ottelun alkua sekä kaksi juomaa/lippu. VIP-ravintolassa kuulet myös pelin ennakkotunnelmat ja haastattelut.

Osta VIP-liput tästä

SEURAKORTTILAISET

Seurakorttilaisten mobiiliseurakortit on lähetetty Tiketistä. Seurakortilla voi mennä katsomon vapaille paikoille ja varsinainen seurakorttikatsomo on pääkatsomon B-lohkossa.

B-lohkon etuosassa junioreilla ja muilla innokkailla on mahdollisuus metsästää pelaajien nimmareita ottelun jälkeen.

IRTOLIPUNMYYNTI

Liput ovat myynnissä edullisemmin ennakkoon ennen pelipäivää Tiketin myyntipisteissä sekä verkkokaupan kautta. Stadionin lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ottelun alkua. Stadionin lipunmyynnissä käytössä vain korttimaksut.

Lippujen hinnat (ennakkoon* / pelipäivänä)

 • Aikuiset 15 €** / 20 €
 • Opiskelijat/eläkeläiset/työttömät/varushenkilöt 9 € / 14 €
 • Nuoret 12-17 v. 5 € / 10 €
 • Lapset alle 12 v. 2 €
 • Top Floor Lounge 25 € / 30 € (Top Floor VIP 75 € / 80 €)
 • VIP 88 € (lapset 3-12v. 30 €)

Osta liput

HUOM! Myös alle 12-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun kotiotteluihin. *Ennakkoliput myynnissä alennettuun hintaan ottelua edeltävän päivän klo 23.59 saakka. ** S-Etukortilla 2 € alennus ennakkolipuista Tiketin myyntipisteissä.

Palloliiton vapaakorttilaisille on varattu ohjeistuksen mukainen määrä lippuja, jotka ovat lunastettavissa lipunmyynnin infoluukulta ennen ottelua.

MEDIAN EDUSTAJILLE

Kaikkiin FC Interin kotiotteluihin on akkreditoiduttava etukäteen. Emme valitettavasti voi automaattisesti taata hyväksyttyä akkreditointia kaikille hakijoille. Hyväksytty akkreditointi vahvistetaan hakijalle aina kirjallisesti. Lehdistötilaisuutta ottelun jälkeen ei toistaiseksi järjestetä. Akkreditointipyynnöt jokaiseen otteluun viimeistään ottelua edeltävänä päivänä alla olevan linkin kautta.

Hae akkreditointia täältä