2.9.2020

Seitsemän Inter-pelaajaa maajoukkueiden mukana

Kuva: Juha Tamminen


Veikkausliiga on tällä hetkellä maajoukkuetauolla, mutta FC Interistä on seitsemän pelaajaa Suomen U21-, U19-, ja U17-maajoukkueiden mukana.

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen valittiin Interistä Martti Haukioja sekä Benjamin Källman. Maanantaina Turkuun kokoontuneet Pikkuhuuhkajat pelaavat kaksi EM-karsintaottelua. Perjantaina 4.9. U21-maajoukkue kohtaa Romanian Veritas Stadionilla ja tiistaina 8.9. Olympiastadionilla vastaan asettuu Ukraina. Veikkausliiga ja Palloliitto ovat yhdessä sopineet, että U21-joukkueen mukaan valitaan otteluruuhkan takia korkeintaan kaksi pelaajaa per Veikkausliigaseura.

Suomen U19-poikien nuorempi (2002) ja vanhempi (2001) ikäluokka kokoontuvat samaan aikaan leireille Eerikkilässä 3.-5.9. Interistä maajoukkueleirille mukaan valittiin neljä pelaajaa. 01-syntyneistä pelaajista leirille matkaavat Elias Mastokangas ja Noah Nurmi. 02-syntyneistä Eerikkilään puolestaan lähtevät Roope Kantola sekä Jan Heinonen.

Lisäksi alle 17-vuotiaiden maajoukkueeseen valittiin Interistä Otto Lehtisalo. U17-maajoukkue leireilee Eerikkilässä 5.-8.9.

Miesten A-maajoukkue kohtaa Uefa Nations leaguen otteluissa Walesin ja Irlannin. Huuhkajiin ei valittu Inter-pelaajia, mutta Interistä tuttu Joni Kauko on mukana joukkueessa.

Maajoukkuetauon aikana Veikkausliigassa ei pelata otteluita. Interin edustusjoukkueen pelit jatkuvat ensi viikon keskiviikkona 9.9. vierasottelulla SJK:ta vastaan. Interin reservijoukkueen Kolmosen ottelu Peimari Unitedia (3.9.) vastaan siirretään pelattavaksi myöhempänä ajankohtana.


Interin pelaajat maajoukkueissa:

U21-maajoukkue:
Martti Haukioja
Benjamin Källman

U19-maajoukkue (2001):
Elias Mastokangas
Noah Nurmi

U19-maajoukkue (2002):
Roope Kantola
Jan Heinonen

U17-maajoukkue:
Otto Lehtisalo