2.10.2018

Roope Kantolalle jälleen vastuuta maajoukkueessa

FC Interin Roope Kantola oli mukana, kun U17-maajoukkue voitti viime viikolla Latviassa pelatun Federations Cupin. Suomi voitti turnauksessa Latvian, Venäjän ja Makedonian.

Keskikenttäpelaaja Kantola pelasi turnauksen otteluissa avauksessa Venäjää vastaan. Vaihdosta kentälle hän tuli kahdessa muussa ottelussa.

Latvian turnaus oli osa Suomen tämän ikäluokan valmistautumista loka-marraskuun vaihteessa pelattavaan EM-karsintaan, missä Suomi on samassa lohkossa Luxemburgin, Ranskan ja Puolan kanssa.

Kantola on yksi Interin seitsemästä maajoukkuepaidassa pelanneista pelaajista. Hänen lisäksi Suomi-paidan ovat pukeneet päälleen, Tegra Mukuna, Linus Rönnberg, Arttu Kotanen (lainalla PePo:ssa), Albion Ademi, Benjamin Källman ja Kaan Kairinen.

Seitsikosta Kairinen ja elokuussa Dundee FC:hen siirtyny Källman ja Kairinen on nimetty myös U21-maajoukkueen lokakuussa pelattaviin EM-karsintaotteluihin Georgiaa ja Liettuaa vastaan. Ademi on vastaavasti nimetty Albanian U21-maajoukkueeseen, joka kohtaa omissa EM-karsinnoissaan Espanjan ja Viron.