2.2.2020

Riveiro, Furuholm ja Valencic palkittiin Varsinais-Suomen Urheilugaalassa

José Riveiro ja Timo Furuholm iloitsivat saamistaan tunnustuksista Varsinais-Suomen Urheilugaalassa.

 

Alueen huimaa urheiluvuotta juhlistettiin lauantaina Logomossa järjestetyssä Varsinais-Suomen Urheilugaalassa. Inter-perhe oli vahvasti esillä kauden 2019 menestyjiä palkittaessa.

Inter-luotsi José Riveiro palkittiin sekä Varsinais-Suomen vuoden valmentajana kaikki lajit huomioiden että Palloliiton Länsi-Suomen piirin vuoden valmentajan palkinnolla. Palloliitto kehuu tiedotteessaan Riveiron ensimmäisen Inter-kauden olleen kaikin puolin onnistunut:

”José Riveiro tuli Interin ruoriin viime sesongiksi ja avauskausi oli heti komea. Riveiron johdolla Inter pelasi nautittavaa jalkapalloa ja kauden päätteeksi Turussa juhlittiin paluuta mitalikantaan, kun Veikkausliigan hopeamitalit ripustettiin Inter-pelaajien ja taustaryhmän kauloihin. Seura oli viimeiseen otteluun asti kiinni jopa mestaruudessa, mutta tällä kerralla vielä KuPS oli pykälän edellä. FC Inter haluaa pelata modernin jalkapallon eturintamassa ja tämän toteuttamisessa José Riveiro osoittautui seuralta erinomaiseksi valmentajalöydöksi. Inter-valmentaja valittiin viime Veikkausliigakaudella peräti kaksi kertaa myös Kuukauden valmentajaksi liigassa.”

Pitkäaikainen Inter-kapteeni Furuholm puolestaan palkittiin SPL:n Länsi-Suomen piirin vuoden pelaajana. Palkintoperusteissa nostettiin Furuholmin esimerkillistä työtä sekä kentällä että kentän ulkopuolella:

”Palkintoperusteiden mukaan Timo Furuholm vain paranee vanhetessaan. Inter-hyökkääjä oli joukkueen kapteenina isossa roolissa, kun seura taisteli useamman vaikean vuoden jälkeen Veikkausliigan hopeamitalit Turkuun. Furuholm viimeisteli Veikkausliigassa kymmenen maalia ja antoi lisäksi neljä maalisyöttöä. Komealla urallaan Timo Furuholmilla on takanaan yhteensä jo 184 Veikkausliigaottelua ja hän on tehnyt niissä 68 maalia.

Furuholm loistaa myös kentän ulkopuolella. Hän päätti lahjoittaa tämän kauden voittobonuksensa FC Interin tukirahastoon, josta tuetaan heikommassa taloudellisessa asemassa olevien lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta.”

Sinimustien illan kruunasi Filip Valencicin valinta Varsinais-Suomen vuoden parhaaksi jalkapalloilijaksi.

Inter-perhe onnittelee ansaituista tunnustuksista!

 

Lue lisää Palloliiton tiedotteesta: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/furuholm-ja-riveiro-palkittiin-varsinais-suomen-urheilugaalassa