14.6.2019

Reservijoukkueen loppuviikon otteluputki alkoi tappiolla

Interin reservijoukkue kohtasi torstaina 13.6. Kupittaalla Lohjan Pallon A-nuorten sarjassa. Ottelu ei noussut tasoltaan laadukkaaksi. Kumpikaan joukkue ei pystynyt epätasaisella alustalla kontrolloituun pallonhallintaan, mutta vierasjoukkue käänsi tuloksen edukseen ja ottelu päättyi 1-2.

Avausjakso oli Interin hallinnassa ja kotijoukkue pystyikin luomaan useamman hyvän maalintekotilanteen. Tuloksena oli kuitenkin vain yksi osuma, jonka laukoi Elias Bettahar Almin Ceron hyvästä syötöstä.

Toinen puoliaika jatkui lievässä kotijoukkueen hallinnassa, mutta kesken painostuksen Lohjan Lauri Jaatinen laukoi komean kaukolaukauksen yli 30 metristä yli Inter-maalivahdin. LoPan voittomaali syntyi Interin epäonnistuneen pelinavauksen seurauksena ja Samu-Matias Kaasalaisella oli helppo työ siirtää pallo Interin maaliin.

Inter haki vielä ottelun lopussa tasoitusta, mutta lohjalaiset kestivät kotijoukkueen painostuksen ja näin täydet pisteet matkasivat Lohjalle.

Interin kapteeni Joel Hirvensalo oli ottelun jälkeen pettynyt joukkueen esitykseen.

– Tänään meiltä puuttui rauhallisuus pallon kanssa. Tuntui, että koko ajan oli kiire ja siksi tehtiin paljon vääriä päätöksiä pallon kanssa. Ja niinä hetkinä, kun olisi ollut aikaa, sorruimme pitämään palloa liikaa nopeamman syöttämisen sijaan, Hirvensalo harmittelu.

Reservijoukkueen pelit jatkuvat heti tänään perjantaina, kun joukkue kohtaa miesten Kolmosessa Raision Futiksen. Ottelu alkaa klo 19.00 Raision Kerttulassa.