14.8.2019

Reservijoukkueella Kolmosessa kotiottelu keskiviikkona, A-nuorissa torstaina

(Kuva: Risto Nummela)

Interin reserveillä on kuluvalla viikolla kotiotteluiden viikko. Keskiviikkona Kolmosessa on vuorossa toinen kuuden pisteen ottelu muutaman päivän sisään. A-nuorissa Inter ajaa takaa kärkisijaa.

Inter pelaa keskiviikkona kello 18.00 alkaen Yläkentällä Maskua vastaan. Viime kierroksella Inter koki Paraisilla 2-0 tappion vahvasti puolustanutta Piffeniä vastaan. Interin osakkeet kärkikahinoissa kokivat tässä pienen kolauksen, mutta mitään ratkaisevaa ei ole tapahtunut. Vielä on jäljellä yhdeksän kierrosta ja kärkijoukkueilla on useampi keskinäinen peli ratkottavana.

Masku murskasi viimeksi kotikentällään SoVon lukemin 7-1, joten vastustaja on kovassa vedossa. Sarjataulukossa Masku on kakkosena neljä pistettä Interin edellä. Tämän vuoksi Interille kelpaa vain voitto, jotta tuntuma kärkeen säilyisi.

Muista kärkijoukkueista PIF ja Åland pelaavat keskinäisen ottelun Paraisilla lauantaina, samaan aikaan kun sarjajohtaja Peimari Utd pelaa saarella JIK:n vieraana.

Interin A-nuoret haki lauantaina pisteet Lohjalta 2-1 voitolla, Huseen Abdiwaasan ja Rasmus Jokisen maaleilla. Torstaina kello 18.15 Inter pelaa kotona Kupittaa 2:lla porilaista MuSaa vastaan A-nuorten Ykkösessä.