23.8.2023

Reservijoukkueella kahden voiton viikko

(Kuva: Pia Kankare)

FC Interin reservijoukkue jatkoi viime viikolla voitokkaita otteitaan sekä cupissa, että sarjassa. Tiistaina Regions’ Cupin välierässä Nelosta pelaava HooGee kaatui lukemin 4-1. Maalinteossa onnistuivat vastikään joukkueeseen liittynyt amerikkalainen Auston Kranick sekä Gezim Voca, Ali Yasin ja Valter Enberg. Näin Inter 2 eteni Olympiastadionilla 23.9. pelattavaan Regions’ Cupin finaaliin, jossa vastaan asettuu Nummelan Palloseura. Regions’ Cup on Kolmosen ja Nelosen joukkueille tarkoitettu, johon Inter 2 osallistuu ilman apuja edustusjoukkueesta.

Sunnuntain Kolmosen ottelussa Veritas Stadionille vastustajaksi oli saapunut FC Åland. Vahvalla joukkueella pelannut Inter 2 ei jättänyt voittajasta epäselvyyttä, vaan takoi tulostaululle selkeät 6-0-lukemat. Ottelussa Gezim Voca iski hattutempun ja sen lisäksi maaliverkkoa heiluttivat edustusjoukkueesta avuksi tullut Arlind Sejdiu kahdesti ja Daniel Rökman kertaalleen. Ottelussa nähtiin myös paluumuuttaja, kun Salon Palloilijoiden Ykkösen joukkueesta Inter 2:n riveihin siirtynyt Bamo Ahmadi debytoi.

Kahdeksan pisteen sarjajohtoon yltäneen reservijoukkueen seuraava vastustaja on sarjanelonen Masku. Joukkueet kohtaavat tulevana perjantaina klo 18.30 Taponkedon kentällä Maskussa. Inter 2:lla on vielä kahdeksan ottelua jäljellä tämän kauden Kolmosessa.

Reservijoukkueen lisäksi edustusjoukkueesta on riittänyt apuja viime viikkoina myös yhteistyöseura SalPalle. Ykkösen MP-vierastasurissa salolaisten avauksessa pelasivat lainamies Olli Jakosen lisäksi Luka Kuittinen ja Daniel Rökman. Lauantaina niin ikään tasalukemiin päättyneessä KPV-ottelussa SalPan sinivalkoisissa puolestaan pelasi Jakosen ja Kuittisen lisäksi Otto Lehtisalo.