6.9.2019

Reservijoukkue: Vieraspeli Salossa, A-nuoret Tampereelle

(Kuva: Risto Nummela)

Interin reservit ovat jälleen tuttuun tapaan tositoimissa kahdella rintamalla tulevana viikonloppuna.

Länsi-Suomen Kolmosessa Inter matkaa perjantaina Saloon Wilppaan vieraaksi. Inter pyristelee neljän pisteen päässä sarjaa johtavan Piffenin perässä, sijalla viisi. Interillä on vielä saumat sarjanousuun olemassa, mutta se edellyttää täyden pistepotin saalistamista kaikista jäljellä olevista peleistä. Interin jäljellä olevat vastustajat ovat sarjan keskikastin tai peräpään joukkueita. Toisilla kärkijoukkueilla on vielä keskinäisiä otteluita pelaamatta.

Wilpas on tällä hetkellä taulukossa seitsemäntenä 11 pistettä Interin jäljessä. Interin maalieron ollessa 27 maalia positiivinen, on Wilppaan maaliero pahasti pakkasen puolella.

A-nuoret puolestaan matkaavat sunnuntaina Tampereelle TPV:n vieraaksi. Viime viikonloppuna Inter selvitti pahan kannon kaskessa peittoamalla vieraskentällä kovakuntoisen Valkeakosken Hakan 3-4. Ottelu oli jo komeasti Interin hyppysissä lukemin 1-4, kunnes Haka viimeisen kymmenminuuttisen aikana vielä iski kaksi kavennusmaalia. Interin maalinteon aloitti Huseen Abdiwaasa, tämän jälkeen Rei Hoda oli asialla tehden puhtaan hattutempun.

A-nuorten ykköstä sotkee runsaat sarjasta luopumiset. Siksi sarjataulukko on sekava, kun jo pelattuja tuloksia on mitätöity ja osalla joukkueista on ottelut lähes pelattuina kun taas osalla on vielä viisi peliä jäljellä.

Tämän hetkinen tilanne on se, että TPV on jäljellä olevista joukkueista viimeisenä, nollassa pisteessä. Inter puolestaan on kolmantena ja voittamalla sunnuntaina, SM-karsintasarjapaikka ensi kaudelle käytännössä varmistuu.