Reservijoukkue aloitti kautensa Miesten Kolmosessa voitolla

(Kuva: Pia Kankare)

FC Interin reservijoukkue aloitti kautensa 14.4.2022 Miesten Kolmosessa vierasvoitolla 2-5 PaiHaa vastaan.

Maalintekijät:

Aleksi Tuominen 3
Otto Lehtisalo 1
Elmeri Oksanen 1

Päävalmentaja Tomi Kivikoski on tyytyväinen joukkueen suoritukseen sarjan avauksessa.

– Meillä oli hyvä ja keskittynyt valmistautuminen ja joukkueesta huomasi, että sarjapelien alkua on odotettu. Ottelun hallinta oli meillä, mutta PaiHa puolusti kurinalaisesti. Päästiin muutamaankin hyvään maalipaikkaan, mistä ei saatu palkintoa. Otto Lehtisalo vei meidät lopulta kuitenkin ansaitusti johtoon. Pian johtomaalimme jälkeen sattui kohtalokas pallonmenetys, josta vastustaja tasoitti. Onneksi pääsimme vielä kulmapotkun jälkitilanteesta taas johtoasemaan ihan ensimmäisen puoliajan lopulla.

-Ensimmäisen jakson syöttöpelaamisemme ansiosta vastustaja joutui liikkumaan paljon ja ei ehkä enää toisella jaksolla jaksanut pysyä yhtä tiiviinä ja ottelu rupesi kääntymään selvemmin meille. Muutimme toiselle jaksolle myös hiukan pelinavaamisvaiheessamme pelaajien sijoittumista mikä helpottikin sitä, minne alueille palloa halusimme saada. Toinen jakso oli selkeää hallintaamme ja pääsimmekin monen maalin johtoon. Ihan lopussa tuli toinen pieni kohtalokas virhe, josta vastustaja sai vielä maalin, nostettua pallon maalivahtimme yli noin 30 metristä.

-Kokonaisuudessa olen tyytyväinen jokaisen pelaajan suoritukseen ja mielestäni ansaittu voitto. Jokainen pelaaja täytti paikkansa erinomaisesti. Pakko nostaa esille topparimme Aleksi Tuominen, jolle varmasti harvinainen kolmen maalin ilta.

-Kiitokset hyvästä yhteistyöstä ykkösjoukkueellemme, josta saimme käyttöömme Oton sekä Roopen, jotka molemmat onnistuivat ja auttoivat omalla panoksellaan meitä. B-junioreiden joukkueesta tänään mukana olleet Tino, Valle ja Evert olivat poikia paikallaan ja esiintyivät miehekkäästi.

FC Interin reservijoukkue kohtaa Ilveksen tänään maanantaina klo 16.00 Tampereella Miesten Suomen Cupin 3. kierroksella.

Seuraava Miesten Kolmosen ottelu pelataan kotona torstaina 21.4. Turun Pallokerhoa vastaan. Päävalmentaja Kivikoski odottaa tästä tiukkaa ottelua, sillä myös TPK aloitti kautensa Kolmosessa vahvasti voitolla.