16.12.2022

Treenijakson päättänyt harjoitusottelu päättyi tasapeliin

(Kuva: Tara Jaakkola)

FC Inter kohtasi joulukuun treenijaksonsa päätteeksi Pargas Idrottsföreningin Lähitapiola Areenalla tänään perjantaina. 80 minuutin harjoitusottelu päättyi tasalukemiin 0-0.

Päävalmentaja Jarkko Wiss on tyytyväinen harjoitusotteluun, vaikka maaleja ei syntynytkään.

– Totta kai on hienoa, että päästiin pelaamaan. Tässä ajassa näki, että 40 minuuttia riitti suurimmalle osalle pelaajista. Ei saatu maalia, mutta oli paljon murtautumisia boksiin. Sen jälkeen valinnat ja liikkeet olivat liian heikkoja. Ei päästy ehkä niin paljon positiivisiin tilanteenvaihtoihin kun haluttiin, ja oltiin vähän liian köykäisiä kaksin kamppailuissa. Ehkä siinä kokemattomuus jollain pelaajilla näkyi, päävalmentaja kertoo tuntemuksiaan.

– Prässiä ollaan harjoiteltu oikeastaan kerran kimpassa, ja siinä oli hyviä suorituksia ja heikkoja suorituksia. Semmoinen yhtenäinen joukkueena toimiminen, totta kai kun on niin paljon eri pelaajia eri tulokulmista, ei toiminut ihan niin hyvin, mutta kokonaisuudessaan onnistunut tapahtuma. Juniorit, jotka on ollut joulukuun mukana päästiin mittaamaan. Varmasti iso hetki monelle urallaan ja näkee mitä se vaatii, Wiss analysoi joukkueensa otteita.

– Mun mielestä hyvä tekemisen meininki ryhmässä ja positiivinen ilmapiiri. Ei voitettu, mutta joskus se on sellaista. Tästä on hyvä jatkaa, Jallu päättää.

 

1. puoliaika (40 min)
Matias Riikonen
Daniel Rökman
Darren Smith
Hannes Woivalin
Juuso Hämäläinen
Mikael Almén
Niilo Puustinen
Oskari Inkeroinen
Timo Stavitski
Tommi Jyry
Valentin Purosalo

2. puoliaika (40 min)
Walter Viitala
Djoully Nzoko
Elias Mastokangas
Elias Vesala
Elohim Nzoko
Juho Hyvärinen
Jussi Niska
Luka Kuittinen
Otto Lehtisalo
Roope Kantola
Valtteri Berg