3-1 Joonas Lepistö 67. min
3-2 Rick Ketting 88. min

Inter: Henrik Moisander, Jesper Engström (Kevin Kouassivi-Benissan 76. min), Rick Ketting, Noah Nurmi, Anthony Annan (Matias Ojala 73. min), Alvaro Muniz (Elias Mastokangas 46. min), Timo Furuholm, Taiki Kagayama (Liliu 65. min), Aleksi Paananen, Arttu Hoskonen ja Conner Ruane.

Vaihdossa: Aati Marttinen ja Juuso Hämäläinen.

FC Interin alokasmaiset virheet puolustuspäässä maksoivat joukkueelle voiton keskiviikkona SJK:n vieraana. Armotta Interin sekoilut hyväksikäyttänyt kotijoukkue voitti ottelun lopulta 3-2 (2-1).

Inter aloitti ottelun hyvin. Peliä oli pelattu vain reilut viisi minuuttia, kun Aleksi Paananen pelasi Taiki Kagayaman läpiajoon. Japanilainen ei tilanteessa erehtynyt, vaan sijoitti pallon varmasti maaliin.

SJK pääsi peliin mukaan kuin varkain 22. minuutilla. Nopeassa vastahyökkäyksessä pallo pelattiin Niko Markkulalle. Hänen keskityksensä löysi Inter-puolustuksen kommunikaatiokatkoksen seurauksena Joonas Lepistön, jolla oli helppo työ siirtää pallo maaliin.

Kotijoukkueen maali sekoitti Interin pelaamisen. SJK:n johtomaali oli lähellä pari minuuttia tasoituksen jälkeen, mutta Daniel Håkansin pusku meni kuitenkin ohi takatolpan.

Inter lahjoitti 2-1 maalin SJK:lle 27. minuutilla. Noah Nurmi menetti pallon lyhyen maalipotkun jälkeen Emmanuel Ledesmalle, joka ei avopaikastaan erehtynyt.

Ensimmäisen jakson lopussa ei lopulta lisämaaleja nähty, joten joukkueet vetäytyivät viettämään taukoa SJK-johdossa.

Inter tuli päättäväisesti toiselle jaksolle. Timo Furuholmilla oli huippupaikka tuoda Inter tasoihin 50. minuutilla, mutta pusku suuntautui ohi maalin.

Inter jatkoi painostustaan, mutta kunnon maalitilanteet olivat vähissä tiukasti puolustaneen SJK:n maalilla.

Inter-puolustus sen sijaan tarjoili kolmannen kerran maalin SJK:lle 67. minuutilla. Kotiyleisöä huudatti avausmaalin tapaan Joonas Lepistö, jolle pallo ajautui Anthony Annanin pallonmenetyksen seurauksena.

Kahden maalin takaa-ajoasema ei näyttänyt lannistavan Interiä, sillä joukkue löi itsensä likoon päästäkseen ottelussa jälleen mukaan. Kavennusmaali syntyi lopulta vasta 88. minuutilla, kun Rick Ketting puski 3-2 kavennuksen kulmasta.

Lisämaaleja Inter ei onnistunut enää tekemään, joten pisteet jäivät Seinäjoelle.

– Aloitimme pelin juuri niin kuin halusimme. Ensimmäinen vartti oli meiltä hyvää pelaamista. Sitten päästimme heidät (SJK) mukaan kahdella helpolla maalilla. Maaleista ensimmäisellä oli selkeä vaikutus negatiivisesti meidän pelaamiseemme. Rehellisesti sanottuna tällaisten lahjojen jälkeen peliä on vaikeaa kääntää vieraissa voitoksi, sadatteli Interin päävalmentaja Jose Riveiro ottelun päätyttyä.

Katastrofaalisen avausjakson lopun jälkeen Inter tuli toiselle jaksolle Riveiron mukaan vahvasti, kunnes kotijoukkue pääsi ottelussa kahden maalin karkumatkalle.

– Mielestäni olimme vahvoja toisen jakson alussa vahvoja. He saivat kuitenkin tehtyä helpon maalin juuri sillä hetkellä, kun peli oli kääntymässä meille, murehti Inter-luotsi.

Kahden maalin tappioasemasta huolimatta Inter yritti Riveiron mukaan päästä peliin uudestaan mukaan aivan loppuun asti.

– Yritimme kyllä, mutta toinen maali syntyi vähän liian myöhään, totesi Riveiro.

Riveiron mukaan keskinkertaisuus ei tällä hetkellä riitä voittojen saavuttamiseksi Veikkausliigassa.

– Jos haluamme voittaa, pitää asioita yksinkertaisesti tehdä paremmin ja myös huolellisemmin. Olemme pelanneet nyt neljä ottelua peräkkäin ilman voittoa, mikä on meille epätavallista. Tästä tilanteesta pitää kuitenkin yrittää oppia ja rakentaa joukkuehenkeä, palataksemme jälleen voittojen tielle jo seuraavassa ottelussa, päätti Riveiro.

Interin ottelut Veikkausliigassa jatkuvat jo kuinka monetta kertaa peräkkäin vieraskentällä maanantaina 14.9. HIFK:ta vastaan.