Otteluraportti: FC Inter – MuSa 5-0 (1-0)

3-0 Kevin Kouassivi-Benissan 69. min

4-0 Kevin Kouassivi-Benissan 75. min

5-0 Liliu 79. min

Inter: Aati Marttinen (Henrik Moisander 46. min), Juuso Hämäläinen, Rick Ketting (Jan Heinonen 75. min), Anthony Annan (Elias Mastokangas 65. min), Alvaro Muniz (Roope Kantola 75. min), Liliu, Kevin Kouassivi-Benissan (Rodney Klooster 79. min, Timo Furuholm (Noah Nurmi 65. min), Taiki Kagayama (Jasper Yrjas 79. min), Jesper Engström (Connor Ruane 59. min) ja Martti Haukioja (Arttu Hoskonen 59. min).

FC Inter tyrmäsi Ykkösessä pelaavan MuSa:n torstaina Veritas Stadionilla pelatussa harjoitusottelussa 5-0 (1-0). Ottelun sankariksi nousi kolme maalia tehnyt Kevin Kouassivi-Benissan. Maalin mieheen iskivät Rick Ketting ja Liliu.

Inter oli ottelussa dominoiva osapuoli heti alusta lähtien. Avausmaali oli lähellä heti ottelun ensimmäisellä minuutilla, kun Jesper Engström oli lähellä liukua pallon maaliin. Reilun vartin jälkeen Taiki Kagayama pääsi laukomaan, mutta MuSa:n maalivahti Tomi Mikkelsson torjui hyvin.

Pelin ensimmäiset 35 minuuttia Inter piti käytännössä koko ajan palloa vieraiden kenttäpuoliskolla, mutta lisämaaleja ei enää ensimmäisellä jaksolla nähty.

Sarjaporrasta Interiä alempana pelaava MuSa sinnitteli ottelussa mukana reilun tunnin, mutta lopulta Inter meni ottelussa menojaan. Ottelu ratkesi lopulta kotijoukkueen toiseen maaliin 65. minuutilla. Pallon sohi verkkoon Timo Furuholmin ohjauksen jälkeen polvellaan toppari Rick Ketting. Kolmas maali syntyi jälleen Kouassivi-Benissanin toimesta, kun hän laukoi läpiajonsa maalin kattoon neljä minuuttia Kettingin maalin jälkeen. Hattutemppunsa Kouassivi-Benissan tykitti vartti ennen pelin loppua vapaapotkusta.

Loppulukemat 5-0 laukoi Inter-hyökkäyksessä hartiavoimin töitä tehnyt brassihyökkääjä Liliu pelin 77. minuutilla.

Interin päävalmentaja José Riveiro oli tyytyväinen voittoon ja siihen, miten joukkue kotikentällään pitkän tauon jälkeen esiintyi.

– Oli tärkeää päästä pelaamaan jälleen kotikentällä pitkästä aikaa. Otimme jälleen yhden askeleen eteenpäin kohti huippukuntoa. Pelissä on vielä luonnollisesti petrattavaa, mutta olimme tehokkaita ja voitimme pelin ansaitusti. Siihen pitää olla tyytyväinen, kiteytti Inter-luotsi MuSa-ottelun annin.

MuSa-ottelu päätti Interin harjoitusotteluiden sarjan. Seuraavassa ottelussa pelataan Jipon vieraana paikasta Suomen Cupin puolivälierissä keskiviikkona 17.6.