Inter jatkaa Liigacupin finaaliin

Kuva: Laura Kärkkäinen / Ilves

Inter kohtasi tänään Liigacupin välieräottelussa Ilveksen uudella Tammelan Stadionilla. Ottelussa nähtiin ainoastaan yksi maali, joka riitti Interin voittoon ja finaalipaikan lunastamiseen. 1-0 -voitto-osuman verkkoon puski Interin tuore sopimuspelaaja Jean Botué.

Botué sijoitti pallon ensimmäisen kerran verkkoon jo 5. peliminuutilla, mutta 21-vuotias hyökkääjä vihellettiin olevan paitsiossa. Ensimmäisellä puolikkaalla Inter osui muutaman kerran Ilves-maalin tolppiin, ja sai mahdollisuuden osua pilkulta, mutta tauolle siirryttiin 0-0-lukemat taululla. Ottelun ensimmäisellä nelivitosella nähtiin läheltä piti -osumien lisäksi neljä keltaista korttia, joista kahta katseli Tatu Miettunen, joka näin ollen jätti kentän 37. minuutilla ja Ilveksen pelaamaan ottelun loppuun vajaamiehisenä. Interille harmillinen tilanne nähtiin, kun vajaan puolen tunnin kohdalla Florian Krebsia rikottiin, ja mies joutui jättämään kentän.

Ottelun ainut maali syntyi toisella puolikkaalla, kun Bismark Ampofo ja Timo Stavitski pelasi pallon oikealta laidalta boksiin Kevin Jansenin lauottavaksi maalin edustalle. Jansenin laukaus kimposi yläriman kautta maalinedustalle, josta Jean Botué puski pallon verkkoon. Vajaamiehinen Ilves antoi hyvän vastuksen loppuun saakka, mutta ei onnistunut luomaan vaarallisempia tilanteita Interin maalille.

Katso raportti kentän laidalta

Raportissa kentän laidalla haastattelussa ottelun jälkeen päävalmentaja Vesa Vasara, sekä maalivahti Eero Vuorjoki.